Archive for Архив за ноември, 2009

ФЕСТИВАЛ ЗА ЛЮБИТЕЛИ „ТРАКИЙСКА БРОЕНИЦА”

понеделник, ноември 30th, 2009Тази събота – 28.11.09 любителските групи на „Masters of the Dance” от гр. Перник и с. Драгичево, взеха участие във фестивала „Тракийска броеница” в гр. Пазарджик. В надиграването се включиха не само представители на напредналото ниво, но и танцьори от групата за начинаещи, които проявиха много ентусиазъм и търпение в разучаването на необходимите хора.
Фестивалът премина с много шумно веселие, незабравими емоции и най-вече темпераментни танци.
Браво на танцьорите за страхотното представяне и …. очаквайте продължение!

img_04981

img_0527img_0582


Тази събота – 28.11.09 любителските групи на „Masters of the Dance” от гр. Перник и с. Драгичево, взеха участие във фестивала „Тракийска броеница” в гр. Пазарджик. В надиграването се включиха не само представители на напредналото ниво, но и танцьори от групата за начинаещи, които проявиха много ентусиазъм и търпение в разучаването на необходимите хора.
Фестивалът премина с много шумно веселие, незабравими емоции и най-вече темпераментни танци.
Браво на танцьорите за страхотното представяне и …. очаквайте продължение!

10 годишнина на счетоводна къща Некси

петък, ноември 27th, 2009

На 27 ноември 2009 год. в ресторант „Никрас”, най-известната счетоводно-консултантска къща в Перник „НЕКСИ”, отпразнува 10 години от своето създаване.

Masters of the Dance бяха специална изненада за всички гости на събитието, като повдигнаха настроението със своята пъстра и темпераментна шоу програма. В продължение на 30 минути магията на музиката и танца бе погълнала всички присъстващи и определено превърна тази годишнина в едно незабравимо празненство!

Отново Честит Празник на собствениците!

И много бъдещи успехи!