Архив за януари, 2010

Masters of the dance на Сурва 2010

петък, януари 15th, 2010

Masters of the Dance участва на тазгодишните ритуали за Сурва в село Габров дол в сряда вечерта. Мъжете от състава придружаваха “булката” и внесоха много настроение със своите музикални изпълнения. Вечерта премина с много емоции, хора и веселие. Талантливата народна певица Ива Давидова зарадва присъстващите със своите песни. Кадри от ритуалите в село Габров дол може да видите тук:

BTV Новините

Предаването “На Кафе” по Нова Телевизия


Новогодишни участия на Концертният състав Masters of the Dance

събота, януари 2nd, 2010


В навечерието на Нова Година, когато всички вече се настаняват по масите, танцьорите от концертния състав Masters of the Dance трескаво се подготвяха за своите участия. Вечерта никак не беше лека, тъй като съставът имаше 9 участия в 5 различни населени места.

В курортния комплекс Банско танцьорите подгряха вечерта със своите изпълнения в хотел Глазне в ресторанта и в механата, в хотел Мартин и в Ирландски пъб Корона. Настроението на гостите в зимната ни перла беше страхотно. Те се включиха в танците и раздаваха доброто си настроение.

В София участие имаше в ресторант Преслав и в механа Сухото. Интернационалната програма на състава накара гостите да станат от масите и да покажат танцувалните си умения.

Част от танцьорите забавляваха гости на ресторант Секвоя в гр. Перник, ресторант Радомир в гр. Радомир и Национален детски ескологичен комплекс в с. Ковачевци. Настроението и там беше на 100% часове преди настъпването на Новата 2010 година.