Архив за февруари, 2010

Участие на Masters of the Dance на Международния фестивал за маскарадни игри в Словения

четвъртък, февруари 18th, 2010Поредно съвместно участие на танцовия състав Masters of the Dance и сурвакарската група от село Габров дол беше от 13 до 15 февруари в Словения. Този път танцьори и сурвакари дефилираха и зарадваха жителите на Словенските градове - Крани, Птуй и Видем, където взеха участие в международен карнавал. Групата събираше погледите на всички присъстващи и предизвикваше буйни овации.

Представянето на Masters of the Dance и сурвакарите от село Габров дол бе определено, от организаторите на фестивала, като най-доброто българско участие до момента.

dsc0

Презентация на фармацевтична компания КРКА в хотел ДЕДЕМАН – Тримонциум в гр. Пловдив

четвъртък, февруари 18th, 2010

С Art Masters купонът никога не спира! Това е показателно и от поредното участие на танцовия състав Masters of the Dance в хотел Дедеман - гр. Пловдив. Фармацевтична компания КРКА отново се довери на способностите на танцьорите да представят нещо много повече от шоу… а именно един истински спектакъл - емоционален, бляскав и грандиозен!

Настроението достигна своя пик, а гостите взеха и своето участие в магията на танца!Masters of the Dance на ХІХтия международен фестивал Сурва 2010

понеделник, февруари 1st, 2010


На последния ден от Сурва част от танцьорите на Masters of the Dance съвместно със сурвакарската група от село Габров дол взеха участие във фестивала, като представиха пред журито обичая Българска Сватба. Съвместното участие на танцьори и сурвакари бе оценено достойно и донесе на групата престижната и най-обичана нагарада на публиката!


Честито на нашите приятели от село Габров дол, с пожелание за още бъдещи съвместни успехи и постижения!

Кукерската група от село Драгичево също взе участие във фестивала Сурва, съвместно с останалата част от Masters of the Dance. Кукерите и танцьорите за пореден път си партнираха чудесно и представянето им премина с много веселие, усмивки и празнично настроение.

Групата от село Драгичево също не остана без награда - на тях бе присъдена наградата за най-хубава детска кукерска маска. Честито приятели!
Презентация на CSC Pharmaceuticals

понеделник, февруари 1st, 2010


Шоу Агенция “Art Masters“, съвместно със своите партньори от Sun Spree Holidays взеха участие в презентацията на новите продукти на фармацевтична компания CSC Pharmaceuticals в хотел „Калина Палас” - гр. Трявна.

Вечерята, последвала презентацията се превърна в едно грандиозно шоу, благодарение на звездното участие на танцьорите от “Masters of the Dance”.

С много настроение, танци и песни те успяха да направят едно шеметно парти, в което всеки от гостите взе своето участие!Посрещане на официалните чуждестранни делегации, участващи на ХІХ международен фестивал „СУРВА”

понеделник, февруари 1st, 2010


3696_241

Докато част от танцьорите на “Masters of the Dance” забавляваха

фармацевтична компания CSC Pharmaceuticals в град Трявна, друга група от състава успя да направи гостуването на чуждестранните делегации на ХІХ международен фестивал на маскарадните игри „СУРВА” в град Перник едно наистина незабравимо изживяване.

На официалната гала вечеря в ресторант „Струма” - гр. Перник на 30.01.2010 г., интернационалната програма на “Masters of the Dance” беше специална изненада за чуждестранните гости. Танцьорите с много настроение успяха да създадат истинска празнична атмосфера и превърнаха вечерта в едно продължение на забавлението през целия ден!

Международният фестивал на маскарадните игри протече в Перник от 29.01 до 31.01. 2010 г.  Той е най-авторитетната в България и на Балканите изява на традиционни народни игри и обичаи с маски. И тази година в рамките на фестивала дефилираха десетки групи от цялата страна и чужбина. Феерията от цветове и звук от звънци беше превзела гр. Перник и хиладите му гости.