Архив за март, 2010

Фирмено парти – семинар на OMV в Боровец

четвъртък, март 18th, 2010


Шоу агенция Art Masters отново зарадва служителите на петролна компания OMV със специална програма изненада. Танцьорите от Masters of the Dance изпълниха новата си интернационална програма на фирменото парти на компанията в хотел Флора в курортния комплекс Боровец.

Колоритната програма постави началото на вечерното парти, в което се включиха и всички гости с много настроение и танци.


Masters of the Dance – нови школи по танци

понеделник, март 15th, 2010


На 15 март шоу агенция „Art Masters” стартира две нови школи по танци в гр. Перник. В кв. Димитър Полянов - 8мо ОУ „Кракра Пернишки” и в кв. Твърди Ливади - 9то ОУ „Темелко Ненков”.

За повече информация относно дните и часовете за провеждане на репетициите, моля посетете нашата страница Уроци по танци.


Masters of the Dance на 8ми Март в ресторант Конго

сряда, март 10th, 2010

С латино вечер гостите  в ресторант Конго - гр. Перник празнуваха 8-ми март . Всички в заведението получиха като подарък Латино програма, изпълнена от танцьорите от Masters of the Dance. Това беше специален жест от собствениците на ресторанта към всички дами и техните кавалери и приятели на връх най-женския месец от годината.

Страстни танци и неподправено настроение - това беше гвоздеят на вечерта!


Презентация на фармацефтична компания КРКА в гр. Стара Загора

понеделник, март 1st, 2010

Поредната презентация на новите продукти на фармацевтична компания КРКА отново беше придружена с атрактивна програма. Шоу агенция Art Masters се погрижи за танцовата шоу програма, която беше изненада за госитите и клиентите на КРКА. Вечерта в Стара Загора бше истинско забавление за всички присъстващи. Танцова формация Masters of the Dance представи своето Интернационално танцово шоу, което впечатли всички с колоритни костюми и екзотични ритми.