Архив за май, 2010

Шоу агенция “Арт Мастърс” и туристическа агенция Balkan Viaggi посрещат гости от Италия

понеделник, май 31st, 2010

На 29 май в хотел Дедеман „ПРИНЦЕС” - София, шоу агенция Арт Мастърс” зарадва италианските гости на туристическа агенця Balkan Viaggi със специалната Българска програма на Masters of the Dance.

Туристите бяха посрещнати по стара българска традиция с хляб и сол, след което имаха възможността да се насладят на вълшебството и темперамента на българските песни и танци, поднесени с много настроение от танцьорите на Masters of the Dance.


Princess

Princess PrincessУчастие на любителските групи на “Masters of the Dance” на фолклорен фестивал в Лептокария – Гърция

сряда, май 26th, 2010

Между 21 и 24 май любителските групи на Masters of the Dance” от гр. София, гр. Перник и село Драгичево взеха участие в ежегодния фолклорен фестивал в гр. Лептокария - Гърция. За пореден път групата се представи на ниво и се завърна със специален плакет и награда за успешното участие.


Greece Greece GreeceОркестър „Ергенска мъка” посреща гости от Черна Гора

вторник, май 25th, 2010

На 24 май директорът на 9 ОУ „Темелко Ненков” - Марин Никодимов посрещна свои колеги и приятели, пристигнали от Черна Гора, с цел обмяна на опит. Като дългогодишни партньори и приятели от шоу агенция Арт Мастърс” се погрижиха за доброто настроение на гостите с оркестър „Ергенска мъка”.
Децата на “Masters of the Dance” от с. Драгичево с концерт по случай 24 май

неделя, май 23rd, 2010

На 21 май децата от училище „Св. Св. Кирил и Методий” в с. Драгичево изнесоха концерт по случай 24 май - Деня на Народните будители. В концерта взеха участие и децата наMasters of the Dance” от детската формация в с. Драгичево. Така в селото отбелязаха светлия национален празник.

“Masters of the Dance” и певицата Ива Давидова в денс мюзикъла „Моят свят без насилие и дрога”

събота, май 22nd, 2010

На 20 май в Зала 1 на НДК се състоя денс мюзикъла „Моят свят без насилие и дрога” под мотото „Мечтите красиви за прах не разменяй, следи от насилие не оставяй след теб”. Инициативата е част от летния детски фестивал „Нови съзвездия” и се провежда в партньорство с фондация „Звезден старт на таланти”.

Masters of the Dance” взеха участие със специално разработена модерна хореография на три от песните в мюзикъла, включително и новата песен на певицата Ива Давидова „Майчина прегръдка”.dsc018501 dsc01863 dsc01866
“Masters of the Dance” отбелязаха 105 години читалище „Благой Гебрев” – с. Друган

неделя, май 16th, 2010

На 15 май, с грандиозен концерт на Masters of the Dance” жителите на с. Друган, отбелязаха 105 години от основаването на местното читалище, както и ежегодния празника на селото. С  атрактивни, темпераментни танци и завладяваща музика, танцьорите успяха да създадат уникална празнична атмосфера и дадоха страт на истинското веселие, продължило с музика на живо и много забавления за всички присъстващи.

“Masters of the Dance” на презентация на „Бутик Травел” в хотел „ПРИНЦЕС” - гр. София

сряда, май 12th, 2010

С програма „Българска палитра” шоу агенция Арт Мастърс” и танцьорите отMasters of the Dance” поздравиха гостите и партньорите на туристическа агенция „Бутик Травел”, на организирана в хотел „Принцес” презентация на туроператорите по Българското черноморие. Туроператори и журналисти се насладиха на пъстра феерия от музика, танци и атрактивни костюми, която превърна вечерта в истинско забавление!


Концертна шоу програма на “Masters of the Dance” в гр. Перник

неделя, май 2nd, 2010


“Masters of the Dance” представиха „Новата вълна в танците” на пернишка сцена по случай празника 1ви Май. Перничани имаха възможността да се насладят от близо на новата атрактивната и колоритна шоу програма на „Майсторите на Танца”, представена за първи път пред публика.

Атрактивни танцьори, динамична музика, колоритни костюми и неподправено настроение, съчетани в уникална хореография плениха публиката и подариха всички присъстващи с букет неподправени емоции.


Повече за концерта, както и видео материал можете да намерите тук:

http://dobrinite-news.com/?p=20046

http://news.zapernik.com/160221.html