Архив за юни, 2010

Италиански туристи отново се забавляват с “Masters of the Dance”

сряда, юни 30th, 2010

С колоритна българска музикално-танцова програма танцьорите от Masters of the Dance” зарадваха поредната група италиански гости на туристическа агенция Balkan Viaggi. На 29 юни вечерта, в хотел Арена Ди Сердика, с неподправеното настроение и грандиозното шоу Masters of the Dance” успяха да пренесат чуждестранните туристи за кратко в света на Българските традиции и подариха на всеки по малко от магията на родния фолклор.


Arena Di Serdika Arena Di Serdika


Чести Рожден Ден, КРИСИ!!!

вторник, юни 29th, 2010


Истинско детско веселие организира шоу агенция Арт Мастърс” за 3тия рожден ден на Кристиян Крумов. Пъстра украса, клоун, фокуси, жонглиране, балонно шоу и много изненади забавляваха малки и големи. Всички гости получиха частица магическо настроение и взеха активно участие в детското тържество.

От екипа на шоу агенция Арт  Мастърс” пожелаваме на Криси едно незабравимо и слънчево детство, да е здраво и усмихнато дете и да носи много радост на своите родители!


Krisi Krisi KrisiПърви сватбен танц на Деси и Иван Христови!

понеделник, юни 28th, 2010

Ето и обещаните снимки от сватбеното тържество на новите ни приятели семейство Христови! Нека им пожелаем отново много щастие в любовта и съвместния живот! Да бъдат винаги едно лъчезарно и сплотено семейство!

А за всички, които искат нещо настина уникално в сватбения си ден - заповядайте при нас! Шоу агенция Арт Мастърс” ще се погрижи да осъществи всички Ваши мечти и идеи!


Hristovi Hristovi Hristovi
img_8586 Hristovi Hristovi


Децата на “Masters of the Dance” на фестивала „Слънце иде” в село Дрен

неделя, юни 27th, 2010

Малките таланти от детската формация на Masters of the Dance” - село Драгичево за пореден път показаха артистичност и сценично присъствие. Този път изявата беше на десетото юбилейно издание на детския фолклорен фстивал „Слънце иде” в село Дрен. Танцьорите грабнаха публиката и журито с темпераментните си танци и озариха всички присъстващи с положителни емоции и много настроение, което да топли сърцата през дните на фестивала.


Dren Dren Dren

Участие на “Masters of the Dance” по случай 25 години Спортно училище „Олимпиец” – гр. Перник

четвъртък, юни 24th, 2010


С колоритно шоу от стилизиран и модернизиран фолклор собствениците на шоу агенцияАрт Мастърс” поздравиха колектива на Спортно училище „Олимпиец” - гр. Перник по случай 25 години от създаването му. Танцьорите отMasters of the Dance” създадоха истинска празнична атмосфера с много артистичност, темперамент и заразяващо настроение и поставиха началото на един вълшебен ден за всички присъстващи.

Целият колектив на шоу агенция Арт Мастърс” иMasters of the Dance” пожелава на всички учители и възпитаници на Спортно училище „Олимпиец”: Честит Празник и все повече успехи и отличия в бъдеще!
23.06.Честито на семейство Христови!!!

събота, юни 12th, 2010

Със съдействието на шоу агенция Арт Мастърс” Деси и Иван подариха на себе си и всичките си гости едно уникално сватбено тържество. Благодарение на умелите съвети и наставления на хореографа Красимир Димитров, младоженците зарадваха всички присъстващи с първи сватбен танц като от романтичен филм.

Шоу агенция Арт Мастърс” пожелава на младото семейство целият им съвместен живот да бъде като този първи танц - изпълнен с любов, страст и всеотдайност!

Очаквайте скоро снимки от събитието!“Masters of the Dance” зарадваха поредната група италиански туристи на туристическа агенция Balkan Viaggi

сряда, юни 9th, 2010

С много танци и весело настроение танцьорите от Masters of the Dance” отново посрещнаха гостите на Balkan Viaggi в хотел ДЕДЕМАН - Принцес - гр. София. На 8 юни чуждестранните туристи се насладиха на истинско българско гостоприемство и се докоснаха до магията на българския фолклор с програмата „Българска палитра”. Вечерта се превърна в незабравимо изживяване за всички присъстващи, благодарение на лъчезарните усмивки и неподправено настроение на танцьорите от Masters of the Dance”.


dsc04603


Шоу агенция „Арт Мастърс” и туристическа агенция Balkan Viaggi отново в екип

неделя, юни 6th, 2010

На 5 юни в хотел Арена Ди Сердика в гр. София, шоу агенцияАрт Мастърс” огранизира поредната приказка за туристите на компания Balkan Viaggi. Гостите от Италия бяха зарадвани с едно грандиозно танцовото шоу, придружено с много игри и приятни емоции. Танцьорите от Masters of the Dance” с много артистичност се погрижиха да създадат незабравими спомени на чуждестранните туристи, като им подариха късче от своята любов към  Българското - музиката, танците и традициите!


Arena Di Serdika Arena Di Serdika Arena Di Serdica
Arena Di Serdica Arena Di Serdica Arena Di Serdica


Децата на “Masters of the Dance” закриха първия ден от детския фестивал „Чичо Стоян”

неделя, юни 6th, 2010

Танцьорите наMasters of the Dance” от детската формация в село Драгичево защитиха достойно името си на 16тият ежегоден регионален фолклорен детски празник „Чичо Стоян” в село Дивотино, община Перник. Сред повече от хиляда участници малките артисти от школата наMasters of the Dance” завършиха грандиозно първия ден от фестивала с много патриотизъм и българско самочувстие. Темпераментното им представление беше бурно аплодирано от публиката и заслужено получи специалните комплименти на водещите и журито.


Divotino Divotino Divotino“BENVENUTI” или “Добре дошли” на новите гости от Италия на туристическа агенция Balkan Viaggi

четвъртък, юни 3rd, 2010

С хляб и сол Masters of the Dance” отново посрещнаха италианските гости на туристическа агенция Balkan Viaggi. Поредната  група дошла да се наслади на българските забележителности и гостоприемство бе посрещната на 02 юни в хотел ДЕДЕМАН - Принцес в гр. София.

С шоу програмата „Българската палитра” танцьорите от Masters of the Dance” успяха да превърнат вечерта в едно незабравимо и уникално изживяване за всички гости.