Архив за юли, 2010

“Един красив спомен от България” за италиански туристи!

събота, юли 31st, 2010

Туристическа агенция Balkan Viaggi отново се довери на шоу агенция Арт Мастърс” за забавлението на своите гости. В хотел ДЕДЕМАН “Принцес” - София, на 30 юли, италианските туристи имаха възможността да се насладят на магията на Българските традиции в лицето на фолклорната програма „Един красив спомен от България” изпълнена от танцова формация Masters of the Dance”. Чуждестранните гости бяха посрещнати по стар български обичай - с погача и ракия, след което се пренесоха в света на родния фолклор изпълнен с много музика, танци и емоции.


30.07. 30.07. 30.07.
Грандиозно шоу за сватбеното тържество на Цветелина и Адриан

неделя, юли 25th, 2010

В истинско празнично веселие се превърна сватбения ден на Цветелина и Адриан, благодарение на шоу агенция Арт Мастърс” и танцова формацияMasters of the Dance”. С уникално едночасово шоу танцьорите поздравиха младото семейство, като подариха на всички присъстващи незабравимо изживяване и много зареждащи емоции. Финалът на програмата, специален подарък-изненада от шоу агенцияАрт Мастърс”, вдигна всички гости на крака и постави началото на истинското тържество.

Честито на младоженците и нека всеки ден от техния съвместен живот бъде вълшебен като днешния!


25.07. 25.07. 25.07.
25.07. 25.07. 25.07.


Честит Рожден Ден, Дани!!!

петък, юли 16th, 2010


С много забавни игри, подаръци и изненади, Дани отпразнува вчера четвъртия си рожден ден в сладкарница „Наслада” - гр. Перник. Благодарение на шоу агенцияАрт Мастърс” партито се превърна във вълшебна приказка за малки и големи. Балонно шоу, рисуване на детски лица, специален ритуал за поднасяне на тортата, куклено шоу… и още много изненади подари клоунът Бонбончо на малкия рожденник и неговите гости.

От името на шоу агенция Арт Мастърс”: Честит Рожден Ден, Дани - много здраве, късмет, усмивки и незабравимо детство!


Danny Danny Danny
Danny Danny Danny
dsc06629 Danny Danny“Masters of the Dance” на международен карнавал в Сърбия

понеделник, юли 12th, 2010

Концертния състав наMasters of the Dance” и детската формация от село Драгичево взеха участие в ежегодния международен карнавал в гр. Лесковац - Сърбия, който се проведе на 10 и 11 юли. Групите дефилираха и представиха програма на две открити сцени, която се излъчи директно по местната телевизия. Концертната формация на Masters of the Dance” бе удостоена с честта да закрие карнавала със стилизиран фолклорен танц, който изправи журито на крака и обра аплодисментите на публиката.

Достойното представяне на Българските групи бе удостоено с грамоти за участие и много аплодисменти от страна на журито и публиката.


Leskovac Leskovac Leskovac
Leskovac Leskovac Leskovac
Leskovac Leskovac LeskovacСватбата на Ради и Амър

неделя, юли 11th, 2010


Уникален подарък-изненада получи младото семейство на Ради и Амър по случай своя сватбен ден. Грандиозно танцово шоу, осигурено от шоу агенция Арт Мастърс”, специален подарък от кумовете, Мария и Георги, зарадва младоженците в навечерието на 10 юли в столичния хотел Грийнвил. Атрактивната програма на Masters of the Dance” вдигна всички гости на крака, а танцьорите се постараха всеки от присъстващите да вземе активно участие в забавата. Вечерта се превърна в истинско веселие, продължило с много хора, песни и емоции за всички.

Екипът наАрт Мастърс” и Masters of the Dance” пожелават на младото семейство любов и доверие да ги свързват винаги, а съвместния им живот да е благословен и изплнен с щастие!


Radi & Amr Radi & Amr Radi & Amr
Radi & Amr Radi & Amr Radi & Amr