Архив за август, 2010

Истински празник в с. Драгичево, благодарение на шоу агенция “Арт Мастърс”

понеделник, август 30th, 2010

За незабравимото празненство на жителите на село Драгичево се погрижи шоу агенция Арт Мастърс” в неделя на 29 август. Традиционният събор на селото, провеждан ежегодно се превърна в грандиозно парти с много музика, танци и незабравими забавления за всички гости. Детската танцова формация и танцьорите-любители отMasters of the Dance” - с. Драгичево, изнесоха специална танцова програма, която зареди присъстващите с много емоции и ги прикани да вземат участие в продължилите хора и танци. Доброто настроение до края на вечерта бе гарантирано от музикалните изпълнения на оркестър „София”, също подсигурен от шоу агенция Арт Мастърс”.  Празникът бе уникално, зрелищно и весело изживяване за всички присъстващи.

 


Dragichevo Dragichevo Dragichevo
Шоу агенция “Арт Мастърс” забавлява туристи в хотел Радисън

неделя, август 29th, 2010

Пъстра Българска програма организира шоу агенция Арт Мастърс” за група италиански туристи на туристическа агенция „Balkan Viaggi”. Колоритното фолклорно танцово шоу този път се състоя в хотел Радисън. Гостите имаха възможността да се насладят на типично българско гостоприемство, да се запознаят с традиционни и стилизирани български танци и да се забавляват много заедно с танцьорите от Masters of the Dance”.


29.08 29.08 29.08

Подарък изненада от шоу агенция “Арт Мастърс” за сватбата на Рената и Милен

събота, август 28th, 2010

С колоритна танцова програма шоу агенцияАрт Мастърс” зарадва Рената и Милен по случай тяхната венчавка. Грандиозното интернационално шоу наMasters of the Dance”, подарък от приятелите на младоженците - Луиза и Влади, бе гвоздеят на сватбеното тържество. Невероятната пъстра палитра от музика, танци, игри и анимация със сватбарите и гостите превърна вечерта в неповторимо изживяване за всички.

На младоженците честито, и нека бъдат винаги щастливи и усмихнати заедно!


Renata & Milen Renata & Milen Renata & Milen

“Masters of the Dance” закриват ІІІта Археологическа експедиция „Кракра”

събота, август 28th, 2010

Нова фолклорна програма представиха Masters of the Dance” вчера на пернишка сцена. Поводът бе закриването на ІІІта Археологическа експедиция “Кракра” 2010. Програмата започна с дефиле на танцьорите и участниците в експедицията, от центъра на града до крепостта „Кракра” и завърши с пъстра шоу програма, изпълнена отMasters of the Dance”. Танцьорите успяха да изправят всички присъстващи на крака, като създадоха невероятна атмосфера, заредена с много патриотизъм и положителни емоции.


27.08 27.08 27.08
27.08 27.08 28.08
27.08 27.08 27.08
“Masters of the Dance” в седмицата на хорото “Хоро се вие извива” – Приморско 2010

петък, август 27th, 2010

Любителите от школите наMasters of the Dance” взеха участие във седмицата на хорото “Хоро се вие извива” в Приморско. От 18 до 25 август танцьорите се представиха на две сцени в градовете Приморско и Китен. Неподправеното весело настроение и темперамента на групата бе високо оценен от журито с грамота за отлично представяне. Грамота получи и 13 годишния Радослав Панайотов за най-млад участник във фестивала. Освен почетните грамоти, Masters of the Dance” спечелиха още много нови приятелства и натрупаха куп страхотни изживявания и незабравими спомени.


Primorsko Primorsko Primorsko
Primorsko Primorsko Primorsko
Primorsko Primorsko PrimorskoШоу агенция “Арт Мастърс” отново посреща италиански туристи

четвъртък, август 26th, 2010

На 25 и 26 август, шоу агенция Арт Мастърс” осигури поредното незабравимо изживяване за две групи чуждестранни гости на туристическа агенция „Balkan Viaggi”. Колоритната танцова шоу програма наMasters of the Dance” пренесе италианските туристи в магическия свят на Българския фолклор. С типично българско гостоприемство и посрещане по стари традиции, много музика и танци, атрактивните танцьори  успяха да създадат истинска празнична атмосфера и да осигурят неповторими спомени и впечатления за чуждестранните гости.


25.08 25.08 25.08
26.08 26.08 26.08
26.08 26.08 26.08


Ориенталско шоу за Италиански туристи

вторник, август 24th, 2010

Специална ориенталска програма организира шоу агенция Арт Мастърс” за група италиански туристи. След обиколка на забележителностите в България, в къмпинг „Верила” - Сапарева Баня, чуждестранните гости имаха възможността да се насладят на колоритно танцово шоу. Благодарение на шоу агенцияАрт Мастърс”, вечерта на открито се превърна в истинско парти, изпълнено с много музика, танци, празнично настроение и незабравими емоции.


23.08. 23.08 23.08


Честито на Тереза и Янислав!

неделя, август 22nd, 2010

Поредният вълшебен празник, осъществен със съдействието на шоу агенцияАрт Мастърс”. Уникална празнична атмосфера, много неповторими емоции и незабравими мигове получиха Тереза и Янислав като специална изненада в сватбения си ден. Танцовото шоу на Masters of the Dance”, подарък от кумовете за младото семейство, превърна сватбеното тържество в пъстра феерия от музика, танци, забавни игри и изненади съчетани с много празнично настроение.

От екипа на шоу агенция Арт Мастърс” пожелаваме на младото семейство много благоденствие, доверие и взаимност в семейния живот!


Teresa & Yanislav Teresa & Yanislav Teresa & Yanislav
Teresa & Yanislav Teresa & Yanislav Teresa & Yanislav


Незабравим Сватбен ден за Ирена и Благовест

събота, август 21st, 2010

Шоу агенция Арт Мастърс” се погрижи за неповторимото изживяване и незабравими спомени в сватбения ден на Ирена и Благовест. Вълшебната приказка за двамата влюбени започна с традиционното извеждане на Булката от бащиния дом. Музикантите, осигурени от шоу агенция Арт Мастърс” създадоха невероятна празнична атмосфера и без съмнение поставиха началото на едно наистина уникално сватбено тържество. Грандиозният завършек на този приказен ден бе специалното танцово шоу на Masters of the Dance”, което не само успя да създаде необходимата тържествена атмосфера, но и гарантира уникално изживяване и много емоции за младоженците и всичките им гости.

Честито на нашите нови приятели, дълъг и щастлив семеен живот, много любов, доверие и разбирателство.


Irena & Blagovest Irena & Blagovest Irena & Blagovest
Irena & Blagovest Irena & Blagovest Irena & Blagovest


 

“Masters of the Dance” на събора в местността Рибарица – село Студена

събота, август 21st, 2010

Любителите и децата от групите по танци на Masters of the Dance” - село Драгичево поздравиха със специална танцова програма гостите на събора в местността Рибарица до село Студена. Грандиозния спектакъл на малки и големи повдигна настроението на присъстващите и постави началото на същинския празник. Благодарение на емоционалното и атрактивно изпълнение на танцьорите от Masters of the Dance” съборът се превърна в едно незабравимо изживяване за всички присъстващи. Веселието продължи с много темпераментни хора, в които взеха участие и насъбралите се зрители.


21.08 21.08 21.08
21.08 21.08 21.08
21.08 21.08 21.08