Архив за октомври, 2010

Честит Рожден Ден, Вальо!

неделя, октомври 31st, 2010

Неповторимо детско парти организира шоу агенция Арт Мастърс” за деветия рожден ден на Вальо. Малки и големи се забавляваха с едно пъстро магическо шоу - вълшебства, интересни фокуси, забавни трикове и игри с гостите, много смях, страхотно настроение и незабравими емоции. Всички присъстващи получиха своите изненади и гарантирано добро настроение с фокусникът д-р Джакел и шоу агенция Арт Мастърс”

На рожденика да пожелаем отново: Честит Рожден Ден, много здраве, усмивки, и безгрижно детство!


Valjo Valjo Valjo
Valjo Valjo
ValjoИзненада от шоу агенция “Арт Мастърс” за сватбеното тържество на Нина и Драгомир

неделя, октомври 24th, 2010

Танцова програма - изненада получиха Нина и Драгомир за своето сватбено тържество. Интернационалното шоу на Masters of the Dance”, специален подарък от сестрата на булката Любомира и собствениците на шоу агенцияАрт Мастърс”, превърна празника в пъстра феерия от музика, танци и емоции. Темпераментните изпълнения на танцьорите и забавните игри с младоженците и гостите създадоха необходимата атмосфера за истинско веселие.

На младото семейство Честито, и нека съвместния им живот бъде вълшебна приказка, изпълнена с взаимност, обич и доверие.


Nina & Dragomir Nina & Dragomir Nina & Dragomir
Nina & Dragomir Nina & Dragomir Nina & Dragomir
Nina & Dragomir Nina & Dragomir Nina & Dragomir


Празнично парти с “Masters of the Dance” в хотел Дипломат Плаза – Луковит

събота, октомври 23rd, 2010

Интернационална танцова програма, осигурена от шоу агенция Арт Мастърс” бе специален подарък-изненада за рождения ден на шефовете на „Дипломат Корпорейшън” ООД: Светла Станева и Любен Станев. Колоритното шоу на Masters of the Dance” превърна партито в грандиозно тържество, като всички гости имаха възможността да вземат участие в програмата. Много динамични танци и атрактивни изненади забавляваха присъстващите, като веселието бе гарантирано, благодарение на емоционалния заряд и неподправено настроение на танцьорите от Masters of the Dance”.

На Светла Станева и Любен Станев пожелаваме отново: Честит Рожден Ден!!! Много щастие, късмет, усмивки и просперитет!


Diplomat Diplomat Diplomat
Diplomat Diplomat Diplomat


Празничен банкет на “Masters of the Dance”

петък, октомври 22nd, 2010

С организиране на страхотно парти шоу агенция Арт Мастърс” отбеляза започването на новата учебна година в Школите за Народни Танци наMasters of the Dance”. Успешния старт на 8 нови групи за народни танци в София и Перник, също бе повод за празнуване. Повече от 100 любители на народните танци се веселиха заедно с много музика, хора, и изненади, до ранни зори.

Нека си пожелаем една успешен сезон, изпълнен с много танци, покорени върхове и завоювани постижения!

Очаквайте скоро снимки от събитието на страницата ни във Facebook:

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Masters-of-the-Dance/191389182227


“Masters of the Dance” изнесоха празничен концерт за перничани

сряда, октомври 13th, 2010

С много настроение и хъс детската  танцовата формация и любителската група на Masters of the Dance” от село Драгичево поздравиха жителите на град Перник със специалната шоу програма, състояла се пред паметника на Кракра Пернишки. Концертът бе част от поредицата културни мероприятия посветени на Деня на град Перник. Танцовия спектакъл на Masters of the Dance”, въпреки лошото време, успя да стопли сърцата и да създаде истинско празнично настроение у насъбралата се публика.


13.10. 13.10. 13.10.

Незабравимо сватбено тържество за Ели и Марио

понеделник, октомври 11th, 2010

Уникално сватбено тържество получиха Ели и Марио, благодарение на шоу агенция Арт Мастърс”. Колоритната интернационална шоу програма наMasters of the Dance” този път бе подарък от младоженците за техните гости. Още веднъж артистичността и емоционалното изпълнение на танцьорите отMasters of the Dance”, темпераментните им танци и искрени усмивки, успяха да превърнат сватбеното тържеството в един грандиозен и запомнящ се вълшебен празник.

От името на шоу агенция Арт Мастърс” пожелаваме на Ели и Марио дълъг и щастлив семеен живот, много разбирателство и любов!


Eli & Mario Eli & Mario Eli & MarioТанцова шоу програма за сватбеното тържество на Виктория и Румен

неделя, октомври 10th, 2010

С грандиозна шоу програма, много музика, танци и изненади, Виктория и Румен отпразнуваха своето сватбено тържество. Изненадата, осигурена от шоу агенция Арт Мастърс” бе специален подарък от младоженците за техните близки, роднини и приятели. Зрелищният спектакъл на Masters of the Dance” превърна тържеството в истинско празнично веселие и гарантира на всичко гости незабравими преживявания и спомени.

На младоженците от сърце желаем много щастие, любов и неповторими мигове в семейния живот!


Victoria & Rumen Victoria & Rumen Victoria & Rumen
Victoria & Rumen Victoria & Rumen Victoria & Rumen
Victoria & Rumen Victoria & Rumen Victoria & Rumen

Грандиозна шоу-програма за сватбеното тържество на Цвети и Вергил

неделя, октомври 3rd, 2010

С много музика и темпераментни танци, Цвети и Вергил зарадваха своите гости по случай сватбеното си тържество. Танцовата шоу-програма осигурена от шоу агенция Арт Мастърс” бе изненада за всички близки и приятели на младото семейство. Танцьорите от Masters of the Dance” с много настроение и емоционален заряд осигуриха незабравимото изживяване и уникални спомени за всички присъстващи.


Tzvety & Vergil