Архив за ноември, 2010

Любителите на “Masters of the Dance” със специална награда за оригиналност от фестивала “Тракийска Броеница” – гр. Пазарджик

понеделник, ноември 29th, 2010

Със специално отличие на журито, за оригиналност на изпълнените хора, се прибраха любителите на Masters of the Dance” от провелия се тази събота (27.11.) Втори национален фестивал за народни хора “Тракийска броеница” в гр. Пазарджик. Сред още 73 участващи групи от цяла България, Майсторите се отличиха със завладяващо артистично присъствие и истинско емоционално изпълнение, което заслужено им донесе и високата оценка на журито.

Поздравления на танцьорите и все по-високи постижения в бъдеще! Успех!


27.11. 27.11. 27.11.

Грандиозно модно шоу организираха шоу агенция „Арт Мастърс” и FRAMESI България в шоу рума на Мерцедес

понеделник, ноември 15th, 2010

На 14.11.2010, в неделя, на грандиозно парти-ревю световно известната марка козметика за коса FRAMESI представи за първи път три напълно нови продуктови линии. За хореографията и перфектното протичане на ревюто от FRAMESI България се довериха на шоу агенция Арт Мастърс”, режисьора и хореограф  Красимир Димитров и тон-режисьора Владислав Тодоров, които от своя страна осигуриха невероятно и зрелищно шоу за всички присъстващи.


Framesi Bulgaria Framesi Bulgaria
Любителските групи на “Masters of the Dance” на фестивала “Хоро в София”

събота, ноември 13th, 2010

Любители от клубовете за народни танци на Masters of the Dance” от гр. София, гр. Перник и село Драгичево взеха участие в състоялия се тази събота фестивал за любители „Хоро в София”. Танцьорите, като едни истински майстори се представиха на много високо ниво и с доброто си настроение и темпераментни хора, допринесоха за общото веселие на всички участници и гости.


Horo v Sofia Horo v Sofia Horo v Sofia
Horo v Sofia Horo v Sofia Horo v Sofia


Сватбена шоу-програма за Деси и Юли!

понеделник, ноември 8th, 2010

На уникално сватбено тържество, изпълнено с много изненади и истинско забавление, имаха възможността да се насладят Деси, Юли и техните гости. Грандиозна танцова програма, осигурена от шоу агенция Арт Мастърс” бе специален подарък от Андон Станимиров  за младото семейство. Зрелищното шоу на Masters of the Dance” постигна целта си като превърна сватбеното тържество в едно наистина емоционално изживяване, гарантиращо незабравими спомени на всички присъстващи.

От името на шоу агенция Арт  Мастърс” пожелаваме на младото семейство много щастлив семеен живот, изпълнен с искрена любов и неповторими преживявания.


Desi & July Desi & July Desi & July
Desi & July Desi & July Desi & July