Архив за декември, 2010

Сватбена шоу програма за Ирена и Калин!

понеделник, декември 27th, 2010


Със специална празнична програма танцьорите от Masters of the Dance” зарадваха Ирена и Калин по случай сватбеното им тържество. На връх Коледа - 26 декември в ресторант Лео - гр. Перник младото семейство отпразнува своя сватбен ден. Танцовото шоу наMasters of the Dance” бе гвоздеят на вечерта и постави началото на едно вълшебно тържество с много танци, веселие и усмивки.

На младоженците пожелаваме Приказен съвместен живот, изпълнен с много любов и сбъднати мечти!


Традиционна Коледа с “Masters of the Dance” и БГ Травел

четвъртък, декември 23rd, 2010

В продължение на 4 дни, точно преди Коледа, ученици от гр. София и гр. Перник имаха възможността да се забавляват и да вземат участие в една истинска Коледна приказка заедно с танцьорите от Masters of the Dance” и туристическа агенция БГ Травел. От 20 до 23 декември, в Националния Дворец на Културата - гр. София и Двореца на Културата - гр. Перник, бяха организирани ежедневни образователни представления за магията на Коледа - традиции и съвременност. Танцьорите отMasters of the Dance” пресъздадоха древния ритуал „Коледуване” и запознаха любознателната публика с различни Коледни песни и наричания. Естествено и танците бяха важна част от тържеството - с голямо общо коледно хоро малките зрители, заедно с Майсторите - Коледари, почетоха и тази древна традиция.


Koleda Koleda Koleda
Koleda Koleda Koleda

“Masters of the Dance” заснемат видеоклип с певицата Виктория

сряда, декември 22nd, 2010

Част от танцьорите от концертната формация на Masters of the Dance” заснеха два видеоклипа с изгряващата звезда на музикална компания Ара Мюзик - Виктория. Чаровното ново попълнение на Ара се довери на шоу агенция Арт Мастърс”, танцьорите от Masters of the Dance” и режисьора-хореограф Красимир Димитров за хореографията на двата нови клипа към фолклорни песни, които звездата подготвя. Очаква се предстоящата премиера на видеото по Фен ТВ.


Victoria Victoria Victoria

Шоу агенция „Арт Мастърс” и магазини за детски дрехи B&G Store организираха детско модно ревю в The MALL

понеделник, декември 20th, 2010

На 19 декември на партера в The Mall се проведе първото модно рев на детски дрехи от марката B&G. Благодарение на професионалните услуги на шоу агенция Арт Мастърс” модното шоу протече перфектно и гарантира доброто настроение на всички присъстващи. Малките модели дефилираха под умелото ръководството на професионалния водещ Валентин Асенов, като за финал всички малчугани имаха възможността да се забавляват истински с шеметните номера, фокуси и игри на фокусника Доктор Джакел. Така с много смях и забавление бе представена новата модна линия на детски магазини B&G.


B&G B&G B&G“Masters of the Dance” на коледното парти на “Колбасо” ООД

събота, декември 18th, 2010

Фирма „Колбасо” ООД зарадва своите служители и партньори с колоритна шоу програма наMasters of the Dance”. Ресторант „Руски клуб” в хотел Струма - гр. Перник, стана домакин на едно наистина грандиозно Коледно-новогодишно празненство. В разгара на вечерта танцьорите отMasters of the Dance” се погрижиха за  доброто настроение на всички присъстващи, като не оставиха дори най-скромните по местата.

Екипът на шоу агенция Арт Мастърс” и танцова формацияMasters of the Dance” отново поздравява своите приятели от “Колбасо” ООД с настъпващите празници и им пожелава една много успешна и богата 2011 година.


Kolbaso


Шоу агенция „Арт Мастърс” организира шеметно Коледно парти за OMV България и техните бизнес партньори

четвъртък, декември 16th, 2010


Невероятно Коледно празненство получиха шефовете на ОМV България и техните бизнес партньори на 15 декември в хотел Метрополитан. Гостите имаха възможността да се насладят на колоритната обновена интернационална програма наMasters of the Dance” и да се забавляват до ранни зори с професионалния DJ, осигурен също от шоу агенцияАрт Мастърс”. Партито достигна своя връх с уникалното ориенталско шоу поднесено от „Майсторите на Танца”, като специална изненада. Така с много музика и темпераментни танци вечерта се превърна в незабравимо изживяване за всички присъстващи.

От екипа на шоу агенция Арт Мастърс” пожелаваме на нашите приятели от ОMV  България - Вълшебни празници и Една по-добра и успешна Нова 2011 година.

“Masters of the Dance” на Фестивал на меда в Унгария

вторник, декември 14th, 2010

От 10 до 12 декември, смесена формация на Masters of the Dance” взе участие в ежегодните градски тържества по случай Фестивала на Меда в унгарския град Гюла . Танцьори от любителските формации от гр. София, гр. Перник и с. Драгичево, както и част от концертния състав, съвместно с певицата Милана Миланова, забавляваха гостите на фестивала със специално разработен мини-спектакъл. Изявите наMasters of the Dance” бяха посрещнати възторжено от унгарската публика и донесоха празничното предколедно настроение за всички жители на град Гюла.

За повече материали от събитието посетете ни във Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Masters-of-the-Dance/191389182227


Hungary Hungary Hungary
Hungary Hungary HungaryЗаповядайте на Празничен Коледен Концерт на “Masters of the Dance”

понеделник, декември 13th, 2010


Шоу агенция Арт Мастърс” и танцова формация Masters of the Dance” Ви канят на неповторимо Коледно изживяване! Елате и се забавляваейте заедно с нас, насладете се на грандиозното шоу на детските формации, любителските клубове и концертния състав на Masters of the Dance” .  Датата е 20 декември (понеделник), а мястото: концертния салон на Центъра за работа с деца в гр. Перник.

Начален час:

Детски формации - 16:00 часа

Любителски формации - 18:00 часа

Концертен състав - 19:30 часа

Очакват Ви много празнично настроение, коледни емоции и изненади!

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА ПРАЗНУВАТЕ С НАС! ОЧАКВАМЕ ВИ!


Masters of the Dance