Архив за януари, 2011

“Masters of the Dance” забавляват чуждестранни гости в ловна резиденция „Студена”

понеделник, януари 31st, 2011

На 30 януари, след зрелищното закриване на международния фестивал на Маскарадните игри Сурва 2011, Masters of the Dance” потеглиха за поредното празнично участие. В ловна резиденция „Студена” танцьорите забавляваха чуждестранни гости с колоритно интернационално шоу. Преподаватели от 6 различни държави имаха възможността да се насладят на танцовата програма на Masters of the Dance” и да се докоснат до магията на българските хора. Поводът за празничната вечеря бе изпращането на представителите на училищата, участниците в съвместен проект по секторна програма „КОМЕНСКИ”, след редовната им работна среща. Благодарение на шоу агенция Арт Мастърс” и танцова формация Masters of the Dance” вечерта се превърна в истински празник, гарантиращ много емоции и незабравими спомени за всички присъстващи.


30.01_Studena 30.01_Studena 30.01_Studena
30.01_studena 30.01_Studena 30.01_Studena

“Masters of the Dance” закриха 20ти Международен фестивал на Маскарадните игри – Сурва 2011

неделя, януари 30th, 2011

С грандиозно шоу, в изпълнение на Masters of the Dance” бе закрит 20тия юбилеен Международен фестивал на Маскарадните игри “Сурва” 2011. Зрелищната танцова програма взриви насъбралата се публика и предизвика сълзи в очите на председателя на Фондацията на Европейските Фестивални Градове - господин Хенри Ван дер Крон.  Същата вечер той обяви, че страхотната програма и блестящата организация на тазгодишното издание на фестивала е затвърдила идеята Перник да стане домакин на традиционното посрещане на рождения ден на ФЕКГ, който ще се проведе през септември. Вечерта завърши с много хора и веселие под звездите.30.01.Незабравимо сватбено тържество с “Masters of the Dance” за Антония и Николай

неделя, януари 30th, 2011

В разгара на Маскарадния фестивал Сурва 2011, въпреки многобройните ангажименти „Майсторите на Танца” успяха да зарадват и младоженците Антония и Николай. Празничната интернационална програма бе подарък-изненада за младото семейство от кума - Александър Китанов. Темпераментното шоу на Masters of the Dance” бе гвоздея на сватбеното тържество и създаде уникалната и неповторима атмосфера, необходима за един вълшебен празник.

От името на шоу агенция Арт Мастърс” иMasters of the Dance” пожелаваме на младоженците много щастлив семеен живот и светло съвместно бъдеще.Шоу агенция „Арт Мастърс” се погрижи за доброто настроение на официалните гости на Международния фестивал на Маскарадните игри - Сурва 2011

събота, януари 29th, 2011


С много настроение протече официалната вечеря в чест на чуждестранните делегации - гости и участници в 20тия Международен фестивал на Маскарадните игри „Сурва „ 2011. Благодарение на шоу агенция Арт Мастърс” приемът, даден от кмета на град Перник - госпожа Росица Янакиева бе достоен за мотото на тазгодишния фестивал „20 пъти по-добри”.

На гостите бе организирано традиционно фолклорно посрещане с хляб и сол, по стар български обичай, което бе последвано от грандиозно танцово шоу. Зрелищната и темпераментна танцова програма наMasters of the Dance” грабна сърцата на всички присъстващи и спечели поредното признание за Юбилейното издание на фестивала. Тържествената вечер продължи с много музика, танци и празнично настроение, под умелото ръководство на DJ Елвис и професионалния водещ и естраден певец Валентин Асенов, също подсигурени от шоу агенцияАрт Мастърс”.


29.01. 29.01. 29.01.


“Masters of the Dance” с участие в откриването на Международен фестивал на Маскарадните игри - “Сурва” 2011

петък, януари 28th, 2011


С тържествен концерт бе открит 20тия Юбилеен Международен Фестивал на Маскарадните игри в Перник - Сурва 2011. На специално изградена сцена пред двореца на културата бе поставено началото на Празничния карнавал. Masters of the Dance” също дадоха своя принос за подобаващото стартиране на Юбилейния фестивал - с много настроение танцьорите представиха специално разработена хореография на песента „Два са орла”, изпълнена от октет „Струмски славей”. С това бе поставено началото на поредицата изяви, организирани по време на фестивала.


“Masters of the Dance” и магията на Сурва

петък, януари 14th, 2011

За втора поредна година танцьорите от Masters of the Dance” съвместно със сурвакарска група - село Габровдол, пресъздадоха магията на обичаят Сурва. На 13 срещу 14 януари, в китното пернишко село Габровдол, със специално подготвен за случая мини-спектакъл, Майсторите на Танца” прогониха злите духове от селото и по стар български обичай отбелязаха започването на новата година. За пореден път танцьори и сурвакари демонстрираха завидна работа в екип и изненадаха насъбралата се публика с истинско зрелищно шоу.

Още снимки и материали за събитието можете да видите във FACEBOOK на:

или в интернет:

http://www.perniktoday.net/Obshtina/Gabrov-dol-si-e-Gabrov-dol-Veliki.html


Surva_2011 Surva_2011 Surva_2011


Нова Година в Банско с “Masters of the Dance”

събота, януари 1st, 2011

Част от концертната формация на Masters of the Dance” посрещна новата 2011 година в зимния курорт Банско. Танцьорите забавляваха със зрелищно интернационално шоу гостите на хотел Глазне, хотел Евелина Палас и Ирландски пъб Корона. Празничното настроение и незабравимото посрещане на новата година бе гарантирано с колоритните танци, веселите игри и емоционалния заряд, който разпръсваха танцьорите от Masters of the Dance”.


New Year Bansko New Year Bansko New Year Bansko
New Year Bansko New Year Bansko New Year Bansko
New Year Bansko New Year Bansko New Year Bansko

Нова година в София с “Masters of the Dance”

събота, януари 1st, 2011

Една от формациите на Masters of the Dance” се погрижи за празничното настроение на гостите на ресторант Flowers, ресторант Биляна, ресторант BESO и ливански ресторант Финикия в гр. София. Шеметното интернационално танцово шоу успя да нагорещи атмосферата във всяко от заведенията и даде невероятен старт на истинското Новогодишно веселие.