Архив за март, 2011

“Masters of the Dance” - специални гости на общински сурвакарски празник в гр. Земен

събота, март 12th, 2011

От шоу агенцияАрт Мастърс” за пореден път показаха как се прави шоу, като се погрижиха за организацията и зрелищната програма на тазгодишния общински сурвакарски празник в гр. Земен. Парадът и представянето на всяка една от сурвакарските групи, бе умело ръководено от професионалния водещ Валентин Асенов, а за доброто настроение на зрителите се погрижи танцова формацияMasters of the Dance” - специален гост на тазгодишния празник. Танцьорите разчупиха представите на насъбралата се публика за шоу. Колоритната програма, с която стартира празникът бе достойна за Международен фестивал, а грандиозното шоу за закриването надмина очакванията на всички присъстващи като остави без думи дори най-претенциозните зрители. Благодарение на шоу агенция Арт Мастърс” и танцьорите от Masters of the Dance” - празникът се превърна в едно незабравимо изживяване.

8 март с “Masters of the Dance” в ресторант Европа

сряда, март 9th, 2011

С грандиозно интернационално шоу, в изпълнението наMasters of the Dance”, отбелязаха най-женския празник - 8 март, в ресторант Европа - гр. Перник. Танцовата програма, подсигурена от шоу агенция Арт Мастърс” гарантира доброто настроение на празнуващите дами и техните гости. Танцьорите отMasters of the Dance” създадоха необходимата празнична атмосфера и се погрижиха за незабравимото изживяване на всички присъстващи с много музика, танци и забавни изненади.

От името на шоу агенция Арт Мастърс” пожелаваме Честит Празник на всички дами - нека бъдат винаги усмихнати, щастливи и обичани!


08.03. 08.03. 08.03.


Честита 60-годишнина, Цветанка!

неделя, март 6th, 2011


Интернационално танцово шоу, в изпълнение наMasters of the Dance” получи Цветанка за своята 60 годишнина. Специалната изненада, поздрав от Росица и Марио Агонцеви бе най-оригиналният подарък за рожденичката. С много динамични танци и забавни игри, танцьорите отMasters of the Dance” превърнаха партито в истинско грандиозно тържество. Всички присъстващи имаха възможността да се включат в програмата и заедно да направят Рождения ден на Цветанка едно незабравимо изживяване.

От името на екипа на шоу агенция Арт Мастърс” и танцова формация Masters of the Dance” отново поздравяваме Цветанка с нейната годишнина - нека е много здрава, усмихната и щастлива!


06.03_Cvetanka 06.03_Cvetanka 06.03_Cvetanka
Танцова програма от „Masters of the Dance” за сватбеното тържество на Надежда и Симеон

събота, март 5th, 2011


На 4ти март, в столичния хотел „Шератон”, Masters of the Dance” забавляваха поредните щастливи младоженци - Надежда и Симеон. Интернационалната танцова програма, осигурена от шоу агенция Арт Мастърс”, бе поздрав от младото семейство за техните близки, роднини и приятели. Благодарение на танцьорите от Masters of the Dance” и тяхното неподправено настроение сватбеното тържество се превърна в истинско празнично веселие, с много музика, танци, игри и изненади. Всички присъстващи получиха своята доза емоции и взеха активно участие в забавата.

На младоженците пожелаваме съвместния им живот да бъде едно вълшебство, а любовта и хармонията техни неизменни спътници. Честито!С празничен концерт на “Masters of the Dance” отбелязаха Националния празник 3ти март в гр. Радомир

четвъртък, март 3rd, 2011

Благодарение на шоу агенцияАрт Мастърс” и с любезното съдействие на общината, жителите на гр. Радомир получиха уникално празнично шоу по случай Деня на Освобождението на България от турско робство. Със зрелищен концерт на Masters of the Dance”, изнесен на сцената в местното читалище, достойно бе отбелязана 133 годишнината от Освобождението. Емоционалните и темпераментни изпълнения на танцьорите обраха овациите на публиката, а патриотичния завършек на програмата изправи на крака всички присъстващи. За пореден път Masters of the Dance” успяха да се докоснат до сърцата на хората и да създадат за тях един наистина специален празник.


03.03_Radomir


“Masters of the Dance” изнесоха празничен концерт по случай 3ти март в гр. Своге

четвъртък, март 3rd, 2011


На 2ри Март, в навечерието на най-светлия български празник - Освобождението на България от Турско робство, жителите на град Своге празнуваха заедно с Masters of the Dance”. Танцовото шоу, подсигурено от шоу агенцияАрт Мастърс” бе изненадата на празничния концерт, организиран от местното читалище и общината. Пъстрият спектакъл, който изпълниха танцьорите отMasters of the Dance” създаде истинско празнично настроение и спечели сърцата на публиката, а патриотичният завършек на програмата дори предизвика сълзи в очите на част от присъстващите.

Сърдечни благодарности на организаторите от гр. Своге за топлото посрещане и Честит Празник на всички Българи!