Архив за юни, 2011

Любителите на “Masters of the Dance” гостуват на фестивал в с. Замфирово

събота, юни 25th, 2011

Любителите наMasters of the Dance” от формациите в гр. Перник и с. Драгичево взеха участие в ежегодния фолклорен празник “Гушански събор по Спасовден” в с. Замфирово. Майсторите от групата по Български Народни Танци в 10то ОУ - кв. Изток и групата при НЧ „Пробуда” - с. Драгичево зарадваха жителите на берковското селото и насъбралата се публиката с пъстра танцова фолклорна програма. Танцьорите от Masters of the Dance” обраха овациите и получиха грамота и специални благодарности от организаторите за емоционалното представяне, което създаде истинска празнична атмосфера за всички присъстващи.


26.06. 26.06. 25.06.

“Masters of the Dance” с първа награда на фестивала „Слънце иде” в с. Дрен

петък, юни 24th, 2011

Малките танцьори от детските формации на Masters of the Dance” при НЧ “Пробуда” - с. Драгичево за пореден път показаха майсторство в танците и грабнаха първото място в своята възрастова група в категория Танцово изкуство - Ансамбли, на 11тия Национален фолклорен фестивал „Слънце иде” в с. Дрен. Тази година, заедно с напредналата детска група Майстори на Танца” на сцената се изявиха и начинаещите танцьори от читалището в с. Драгичево. Те показаха какво са научили за краткия период от девет месеца от стартирането на новата школа, като достойно представиха името си и допринесоха за спечелването на наградата.


24.06. 24.06. 24.06.
24.06. 24.06. 24.06.

“Masters of the Dance” – с. Драгичево с обновена репетиционна зала

сряда, юни 22nd, 2011

Обновената и ремонтирана репетиционна зала наMasters of the Dance” при НЧ „Пробуда” в с. Драгичево бе открита официално днес (22.06.) с тържествен водосвет за здраве и благополучие. Кмета на селото г-жа Росица Стоянова заедно с виновниците за ремонта - Красимир Димитров и Владислав Тодоров - собственици на шоу агенция Арт Мастърс” и школи за танци и спортMasters of the Dance” прерязаха лентата на изцяло обновеното помещение. Малки и големи Майстори от школите в селото вече се радват на дългоочаквания си нов дом.

Залата бе ремонтирана изцяло със средства, предоставени от шоу агенция Арт Мастърс” и с безценното денонощно съдействие на танцьорите от концертната формация наMasters of the Dance”. Специални благодарности на Краси, Влади и всички майстори, които с толкова желание и усърдие се включиха в ремонта. На всички танцьори от Masters of the Dance”, които ще имат удоволствието и привилегията да репетират в новата зала пожелаваме много весели и ползотворни репетиции, последвани от още по-успешни участия и изяви.

За повече снимки от събитието - посетете ни във FACEBOOK!


22.06. 22.06. 22.06.
22.06. 22.06. 22.06.
22.06. 22.06. 22.06.Децата на “Masters of the Dance” на Празника на Черешата в гр. Кюстендил

събота, юни 18th, 2011

Малките Майстори на Танца” при НЧ „Пробуда” - с. Драгичево взеха участие в ежегодния Празник на Черешата в гр. Кюстендил. По специална покана на организаторите детската група на Masters of the Dance” се включи в тържествената програма на площада и поздрави всички присъстващи с пъстро музикално-танцово шоу. Както винаги емоционалното изпълнение на малките танцьори от с. Драгичево изправи присъстващите на крака и предизвика бурните аплодисменти на публиката. Какво по-хубаво за един празник от темпераментни танци и много настроение.

Поздравления на организаторите за чудесния празник и специални благодарности за поканата и сърдечното посрещане.


18.06.


“Masters of the Dance” отново победиха!!!

понеделник, юни 13th, 2011

Майсторите от гр. Перник надиграха Партньорите от гр. Кюстендил във фолклорната танцова надпревара състояла се тази неделя (12.06.) в предаването „Надиграй ме” по БНТ Свят. Въпреки протекцията и очевадното лансиране на групата от Кюстендил - Перник, в лицето на Майсторите на Танца” успяха да победят и да покажат на България и на българите в чужбина, че в Перник и областта живеят едни наистина достойни българи, които са задружни и несломими като Аспаруховия сноп и непобедимия дух на Кракра, пред който са коленичили велики императори! Огнената страст на танцьорите от Masters of the Dance” и подкрепата на Перничани и симпатизанти от цяла България доказаха за пореден път, че никой не е толкова добър, колкото НИЕ всички заедно!!! Независимо от показаната дискриминация към перничани, изразена ясно от водещия и част от журито - справедливостта възтържествува и се потвърди фразата: „Глас народен - глас Божи…”

Тази победа е една заслужена награда не само за Майсторите от гр. Перник и с. Драгичево, а за цялото голямо семейство на Masters of the Dance”, за всички перничани, за всички наши приятели и симпатизанти. Благодарим ви за подкрепата!

За снимки и видео материал от събитието посетете ни във FACEBOOK!


12.06. 12.06. 12.06.Активно презареждане с “Masters of the Dancе” по случай 4-тия рожден ден на списание Life @ City

неделя, юни 12th, 2011

Концертната формация наMasters of the Dance” взе участие в празненствата по случай 4тия рожден ден на списание Life @ City. Със специално подготвена постановка танцьорите разтърсиха сцената в Парка на гр. Перник, като се включиха в рекламирането на здравословния и активен начин на живот, под мотото „Активно презареждане”. Танцовото шоу наMasters of the Dance” нагорещи допълнително насъбралата се публика и създаде необходимата атмосфера за един наистина чудесен празник на открито.

Честит рожден ден на екипът на списание Life @ City - много бъдещи успехи и постижения.


12.06.Програма на “Masters of the Dance” за сватбеното тържество на Оли и Стефи

събота, юни 4th, 2011

Нещо повече от сватбено тържество получиха Оливера и Стефан в най-специалния ден от началото на съвместния им живот. Уникална сватбена програма, в изпълнение на танцова формацияMasters of the Dance” бе специалната изненада за младоженците и техните гости от свекъра и свекървата. Интернационалното шоу превърна сватбеното тържество в невероятна феерия от танц и музика, а финалът на програмата - специален подарък от шоу агенция Арт Мастърс”, вдигна всички гости на крака и постави началото на същинското парти.

От името на шоу агенцияАрт Мастърс” и танцова формация Masters of the Dance” поздравяваме младоженците и им желаем от сърце много любов, сърдечност и доверие в съвместния им живот.


04.06. 04.06. 04.06.
04.06. 04.06. 04.06.Интернационално шоу за сватбеното тържество на Станислава и Иван

събота, юни 4th, 2011

С интернационална танцова програма, в изпълнение наMasters of the Dance”, Станислава и Иван поздравиха гостите на своето сватбено тържество. Изненадата, осигурена от шоу агенция Арт Мастърс” бе специална изненада от младоженците за всички присъстващи. Уникалното шоу на Майсторите на Танца” превърна сватбения ден на младото семейство в незабравимо изживяване както за тях така и за всичките им гости.

Честито на младоженците! Пожелаваме им от сърце да бъдат много щастливи заедно и да се радват винаги на взаимност, доверие и любов.


04.06. 04.06. 04.06.
04.06. 04.06. 04.06.

“Masters of the Dance” отново забавляват туристите на агенция Balkan Viaggi

четвъртък, юни 2nd, 2011

Уникално българско изживяване получиха италианските гости на туристическа агенция Balkan Viaggi, благодарение на шоу агенцияАрт Мастърс” и танцова формация Masters of the Dance”. Със зрелищна танцова програма, анимации, общи хора и много настроение се забавляваха чуждестранните туристи на организираната вечеря в хотел ДЕДЕМАН - Принцес, гр. София. „Българската палитра”, която танцьорите отMasters of the Dance” подариха на гостите превърна вечерта в емоционално и незабравимо изживяване за всички.


02.06. 02.06. 02.06.
02.06. 02.06. 02.06.


На събор в с. Драгичево с децата на “Masters of the Dance”

четвъртък, юни 2nd, 2011

За пореден пътМайсторите на Танца” създадоха нещо повече от празник в с. Драгичево. С пъстра музикално-танцова програма, осигурена от шоу агенция Арт Мастърс” се забавляваха жителите на селото по случай ежегодния събор, посветен на 2ри юни - Денят на Христо Ботев. Танцовото шоу откриха най-малките възпитаници от школите на Masters of  the Dance” - начинаещата група деца при НЧ “Пробуда” - с. Драгичево, които за първи път представиха пред публика наученото в залата за репетиции. Децата играха с много хъс и настроение, като се представиха отлично, въпреки краткото време за подготовка. Кулминацията на празника бе изпълнението на децата от напредналата група наMasters of the Dance” към читалището, които взривиха публиката с пъстра блок-програма и подканиха всички присъстващи да се включат в общите танци и хора.

На жителите на с. Драгичево пожелаваме Честит Празник, много усмивки и късмет!


02.06. 02.06. 02.06.
02.06. 02.06. 02.06.