Archive for Архив за юли, 2011

Празнична програма за 70тия юбилей на Димитър Спасов!

неделя, юли 31st, 2011

Най-добрия подарък – интернационално танцово шоу в изпълнение на Майсторите на Танца“, получи Димитър Спасов за своя 70 годишен юбилей. Колоритната програма и неподправеното настроение на танцьорите наелектризираха обстановката и създадоха една вълшебна празнична атмосфера. За пореден път екипът на шоу агенция Арт Мастърс“ и танцова формация Masters of the Dance“ съумя да превърнe едно семейно тържество в грандиозно и запомнящо се събитие – неповторим спомен за всички присъстващи.

От името на целия колектив на шоу агенция Арт Мастърс“ и танцова формацияMasters of the Dance“, пожелаваме на Димитър много здраве, усмивки и щастливи мигове.


31.07.


Честито на Десислава и Красимир!

събота, юли 30th, 2011

Пъстра сватбена програма поднесоха Десислава и Красимир на своите гости, роднини и приятели в деня на своята венчавка. Masters of the Dance“ изненадаха всички присъстващи на сватбеното тържество с едно уникално танцово шоу, което успя да превърне празничния следобяд в незабравима вълшебна приказка. Феерията от музика и танци, подсигурена от шоу агенция Арт Мастърс“ омагьоса присъстващите и им подари едно неповторимо и запомнящо се изживяване.

На Десислава и Красимир пожелаваме от сърце много семейно щастие, разбирателство и сбъднати мечти. Честито!
Честит 50ти рожден ден, Лиза!

петък, юли 29th, 2011

Masters of the Dance“ танцуваха специално за Лиза и всичките и гости по случай 50 годишния и юбилей. Колоритната празнична програма бе изненада – подарък от рожденичката за нейните близки и приятели. Грандиозно танцово шоу, уникално настроение и много емоции получиха всички присъстващи на тържеството, а с финалът на танцовата програма Майсторите на Танца“ за пореден път показаха, че знаят как се прави шоу и умеят да поднасят изненади.

На Лиза честитим отново годишнината като и пожелаваме много здраве и късмет и още хиляди подобни празненства.


29.07.Празнична програма на “Masters of the Dance” за сватбеното тържество на Маргарита и Димитър

неделя, юли 24th, 2011

Шоу агенцяАрт Мастърс“ и атрактивната програма на Masters of the Dance“ отново показаха класа и създадоха незабравимо празнично настроение в най-щастливия ден на Маргарита и Димитър, вчера в ресторант „Ниагара“ – гр. София. Страхотната изненада наМайсторите на Танца“ беше специалния подарък от кумовете и приятели за младото семейство. Красивата приказка и Грандиозния сватбен концерт, в който се раздаваха от сърце и танцьори и сватбари създаде уникална атмосфера, която ще се помни дълго!

Отново пожелаваме на младото семейство дълъг и щастлив семеен живот! Честито!


24.07.“Masters of t he Dance” закриха Втория шампионат по целно кацане на Югоизточна Европа и 46тото Държавно първенство по парашутизъм – „Монтана 2011”

събота, юли 23rd, 2011

Masters of the Dance“ изнесоха специална танцова програма за почитателите на екстремните спортове и високия адреналин. Състезатели по парашутизъм от 5 държави се забавляваха заедно с Майсторите на Танца“ и емоционалното им шоу. Поводът за партито бе провелия се през уикенда Втори открит шампионат по целно кацане на Югоизточна Европа и 46тото държавно първенство по парашутизъм.

В събота (23.07.) вечерта, на летище Ерден, в летателен център „АВА“, близо до гр. Монтана, Masters of the Dance“ танцуваха за всички участници и гости на събитието. Темпераментното шоу, което танцьорите поднесоха на международната публиката бе повече от достоен завършек на екстремното състезание. Пилоти и парашутисти пяха и танцуваха заедно с Майсторите до малките часове на нощта, което не им попречи на следващия ден да продължат с екстремните занимания. Грандиозната празнична вечер бе последвана от един ден заслужен релакс за танцьорите – в базата на „Ава спорт“ те имаха възможността да направят панорамна обиколка със самолет и да разпуснат в открития басейн, събирайки сили за следващото участие още същата вечер.

От името на целия екип на шоу агенция Арт Мастърс“ и танцова формацияMasters of the Dance“ изказваме сърдечни благодарности на Ани, Ангел и целия екип на летателен център „АВА“ за страхотното изживяване. Пожелаваме им много бъдещи успехи в начинанията и по-чести поводи за подобни срещи.


111


Отборът на “Masters of the Dance” – най-голямата заплаха в предаването „Надиграй ме”

понеделник, юли 11th, 2011

Майсторите на Танца“ от с. Драгичево, представляващи гр. Перник се оказаха най-голямата заплаха и най-силния конкурент наравно с отборът от гр. София, за финала на предаването „Надиграй ме“ по БНТ Свят. От седемте града, които взеха участие във финалния кръг на предаването първи отпаднаха отборите на гр. София и гр. Перник – реалните финалисти в „Надиграй ме“. Именно заплахата от силата на тези два отбора доведе до смяната на регламента в последния момент, което опорочи и идеята на самото предаване. Отрицателен вот – гласувай против българския фолклор и то неограничено – срам за българската телевизия.

Въпреки всичко обачеMasters of the Dance“ за пореден път бяха на ниво и показаха кои реално са Майсторите в Надиграването. Браво на танцьорите – бяха наистина великолепни, както винаги. Жалко за зрителите и всички любители на Българските танци, че нямаха възможността да се насладят на един истински Майсторски финал.

Специални благодарности на всички приятели и съмишленици, които гласуваха заMasters of the Dance“ и които ни подкрепяха през целия сезон на състезанието – Вашата подкрепа е най-голямата награда! БЛАГОДАРИМ!

За материали от участието в предаването посетете ни във FACEBOOK.


10.07. 10.07. 10.07.
10.07. 10.07. 10.07.


Сватбена шоу програма – изненада за сватбата на Надежда и Антон

събота, юли 9th, 2011

С интернационално сватбено шоу и много настроение отпразнуваха сватбеното си тържество Надежда и Антон. Младоженците бяха изненадани с уникална програма наMasters of the Dance“, подарена им от приятелите – сем. Илиеви и сем. Станкулови. Благодарение на танцовото шоу, поднесено с изключително настроение, майсторство и заряд, сватбеното тържество се превърна в запомнящо се преживяване както за младоженците така и за техните гости, които също станаха част от магията на Masters of the Dance“.

Честито на Надежда и Антон – светло и безоблачно съвместно бъдеще, много щастие и разбирателство.


09.07. 09.07. 09.07.


“Masters of the Dance” представиха България на Световния културен фестивал в Берлин

неделя, юли 3rd, 2011

Танцьори – любители и професионалисти от клубовете за Български Народни Танци на Masters of the Dance“ взеха участие в Световния културен фестивал в Берлин, Германия. На 2ри юли, на Олимпийския стадион, Майсторите на Танца“ заедно с Елица Тодорова представиха България пред 100 хилядна публика, събрала се за грандиозното културно събитие. В събитието взеха участие още стотици танцьори от цялата страна. Родната ни култура бе представена на фестивала пред повече от 150 държави, с грандиозно хоро от 1000 души, изпълнено по време на песента „Вода“ на Елица Тодорова. Лошото време и проливният дъжд не попречиха на танцьорите отMasters of the Dance“ да покажат пред света какво значи Български дух и да представят достойно страната ни.

За повече снимки от събитието посетете ни във FACEBOOK!


02.07. 02.07. 02.07.
02.07. 02.07. 02.07.


“Masters of the Dance” с награда за цялостно представяне на фестивала “Витошки напеви” в с. Кладница

събота, юли 2nd, 2011

Майсторите на Танца“ при НЧ „Пробуда“ – с. Драгичево отново се прибраха с награда от поредния фолклорен фестивал, в който взеха участие – регионален фолклорен събор „Витошки напеви“ в с. Кладница. Още веднъж танцьорите-любители от танцов клубMasters of the Dance“ в с. Драгичево показаха ниво и класа в изкуството на Българските Народни Танци. Със своето емоционално и темпераментно изпълнение, майсторите, класирали се за финал в предаването „Надиграй ме“, показаха на журито и публиката в с. Кладница как се печели и грабнаха приза за цялостно представяне.

Честито на победителите!


02.07.


“Masters of the Dance” отново сгряха сърцата на публиката с грандиозен Годишен празничен концерт

петък, юли 1st, 2011

Силни емоции и огнени страсти изпълниха залата на Обединен Детски Комплекс в гр. Перник вчера по време на годишния празничен концерт на Майсторите на Танца“. Ръководителите на школите за танци и Концертната формация на Masters of the Dance“ – Красимир Димитров и Владислав Тодоров бяха подготвили наистина грандиозно шоу за всички присъстващи. Залата на комплекса се оказа тясна за многото почитатели, приятели и съмишленици на Masters of the Dance“, които дойдоха да се насладят на събитието.

Както обикновено темпераментните изпълнения на Майсторите наелектризираха публиката и успяха да създадат уникална празнична атмосфера.  Бурни аплодисменти огласяха залата след всяка танцова постановка. Концерта започна с изява на най-малките танцьори от школите за танци на Masters of the Dance“, които разтопиха сърцата на публиката с ентусиазма и сърцатите си изпълнения. След тях на сцената се представиха и любителските клубове за народни танци, които показаха завидно сценично присъствие и майсторство в хората, като заслужено обраха овациите на публиката. Гвоздеят на вечерта бе впечатляващото танцово шоу на концертния състав на Masters of the Dance“. Танцьорите от професионалната формация представиха пред екзалтираната публиката откъси от новия танцов проект на Майсторите на Танца“ – сюжетно-драматичния спектакъл „Кракра“. Това бе и грандиозният завършек на вечерта, който изправи цялата зала на крака.

От името на шоу агенцияАрт Мастърс“ и Майсторите на Танца“ изказваме сърдечни благодарности на всички приятели и почитатели, които оцениха труда ни. Пожелаваме на всички вас много усмивки, положителни емоции и незабравими преживявания през лятото и още повече съвместни успехи през новия сезон.


30.06.