Archive for Архив за август, 2011

Много повече от празник в с. Драгичево с шоу агенция „Арт Мастърс”

понеделник, август 29th, 2011

С много музика и танци, подсигурени от шоу агенция Арт Мастърс“ отбелязаха традиционния ежегоден събор в най-голямото пернишко село Драгичево. За музикалното оформление и целодневното веселие на площада се погрижиха от Арт Мастърс Бенд, чиито певци и музиканти поддържаха нивото на настроението. До късните часове пред местното читалище се виеха кръшни хора, водени лично от кмета на селото госпожа Росица Стоянова. Както винаги гвоздеят на празненството бе танцовата изява на местните таланти от Детски фолклорен танцов ансамбъл Майсторите на Танца“. Специално за събора те бяха подготвили едночасова музикално-танцова програма, в която взеха участие и най-малките майсторчета – децата от подготвителната група на Masters of the Dance“. Зрелищното шоу предизвика бурните аплодисменти на всички присъстващи и завърши с общо хоро, което постави началото на продължилото танцово веселие.


28.08. 28.08. 28.08.

“Masters of the Dance” и Ива Давидова в турнето на ФЕН ТВ

неделя, август 28th, 2011

От шоу агенция Арт Мастърс“ и Masters of the Dance“ за пореден път показаха как се прави истинско шоу. Танцьорите от концертната формация на Майсторите на Танца“, заедно с певицата Ива Давидова взривиха пернишката публика на последния концерт от Националното турне на ФЕН ТВ, състоял се снощи на стадион „Миньор“ в гр. Перник. Уникално зрелищно шоу поднесе на своите съграждани изпълнителката на хита „Рада Радомирка“. Певицата изненада публиката със специално подготвена компилация от няколко песни, придружени с атрактивна хореография отMasters of the Dance“. Емоционалното изпълнение на Майсторите съчетано с таланта на Ива Давидова, се оказаха неочаквано добра комбинация, която изправи насъбралата се на стадиона публика на крака и даде началния емоционален заряд на последвалия концерт.

За повече материали и видео от събитието посетете ни във FACEBOOK.


27.08. 27.08. 27.08.
27.08. 27.08. 27.08.


Интернационално танцово шоу за сватбеното тържество на Ева и Драго

събота, август 27th, 2011

Masters of  the Dance“ направиха поредното незабравимо сватбено тържество. Щастливите младоженци този път бяха Ева и Драго, които отпразнуваха своя сватбен ден в ресторант Flowers – гр. София. Интернационалната танцова програма на Майсторите на Танца“ бе специална изненадата от младото семейство за всички гости на тържеството. В продължение на почти час младоженци и сватбари се пренесоха във вълшебния свят на музиката и танца, като всички взеха участие в забавата. Благодарение на емоционалния заряд и неподправено настроение на танцьорите от Masters of the Dance“ вечерта се превърна в една незабравима сватбена приказка.

От името на шоу агенцияАрт Мастърс“ и танцова формацияMasters of the Dance“ пожелаваме на Ева и Драго много любов, разбирателство и дълъг, щастлив семеен живот.


27.08.


Masters of the Dance отново танцуваха за италиански гости на Balkan Viaggi

четвъртък, август 25th, 2011

Пъстра традиционна българска вечер, подсигурена от шоу агенцияАрт Мастърс“, получи поредната чуждестранна група на туристическа агенция Balkan Viaggi. Гостите, пристигнали от Италия се забавляваха и потанцуваха заедно с танцьорите от Masters of the Dance и тяхната колоритна танцова програма „Българска палитра“. Фолклорното шоу, което Майсторите поднесоха на италианските туристи показа най-хубавото от Българската култура и гарантира незабравимите спомени на всички присъстващи. С много музика и танци, заедно с Masters of the Dance чужденците успяха да се докоснат до истинската атмосфера на българското гостоприемство и да почувстват духа на България.


25.08. 25.08. 25.08.


“Masters of the Dance” посрещнаха Президента Първанов и закриха ІVтата Археологическа експедиция “Кракра”

петък, август 19th, 2011

С кръшно българско хоро, водено лично от президента Георги Първанов и Майсторите на Танца“, бе закриха ІVтата Археологическа експедиция „Кракра“. Танцьори от концертната формация на „Masters of the Dance“ посрещнаха държавния глава на средновековната крепост, превъплатени като древни войни и жители на твърдината. След обиколка на руините и предаване на знамето на експедицията, президента получи възможността напълно да се пренесе в духа на древните времена, благодарение на емоционалното изпълнение на танцьорите отMasters of the Dance“ и техния исторически спектакъл „Кракра“. Зрелищното шоу на Майсторите пресъздаде моменти от живота и битките на болярина Кракра като възроди, макар и за кратко атмосферата на една отминала велика епоха. Напълно в духа на българските традиции вечерта завърши с темпераментно българско хоро, водено лично от президента Първанов, който не можа да откаже поканата на танцьорите отMasters of the Dance“ и се хвана начело със знамето на експедицията.


19.08. 19.08. 19.08.
19.08. 19.08. 19.08.

“Masters of the Dance” с три първи награди от фестивала “Струма пее” в с. Невестино

понеделник, август 15th, 2011

Само първи места грабнаха танцовите групи наMasters of the Dance“ на 6тото издание на фолклорния фестивал „Струма пее“, провел се този уикенд в с. Невестино. В събитието взеха участие стотици танцьори, певци и музиканти от всички краища на България. Колективите наМайсторите на Танца“ от гр. Перник и с. Драгичево за пореден път бяха отличени като най-добри сред повече от 90 участващи групи от цялата страна. Майсторите от детската танцова формация и любителската група при НЧ „Пробуда 1922″ – с. Драгичево, както и любителите при 10то ОУ „Алеко Константинов“ – гр. Перник, грабнаха трите първи места в раздел Народни танци до и над 17 год. Въпреки забавянето и продължителното чакане Майсторите на Танца“ за пореден път показаха класа, ниво и истински темперамент, а музикално-танцовата им блок програма, безапелационно спечели адмирациите на журито и аплодисментите на публиката.

Честито на всички Майстори за заслужените първи места, с пожелание за все по-високи отличия и покорени върхове.


14.08. 14.08. 14.08.
14.08. 14.08. 14.08.
Да почувстваш духа на България с танцовата програма на “Masters of the Dance”

сряда, август 10th, 2011

Специална Българска програма представиха Masters of the Dance“ в хотел „Арена Ди Сердика“ вечерта на 9ти август, пред една от чуждестранните групи на туристическа агенция „Balkan Viaggi“. Италианските туристи, дошли на обиколка из България, имаха уникалната възможност да се докоснат до духа на българския фолклор и българските традиции именно благодарение на колоритното шоу, което изпълниха танцьорите от Masters of the Dance“. Атрактивната програма, подсигурена от шоу агенцияАрт Мастърс“ гарантира на всеки от присъстващите гости едно неповторимо изживяване в България.


09.08.

Първи фолклорен събор „Art Masters“

петък, август 5th, 2011

МАЙСТОРИ, МАЙСТОРКИ И МАЛКИ МАЙСТОРЧЕТА,

ПРИЯТЕЛИ И ПОЧИТАТЕЛИ НА ПЕСНИТЕ, ТАНЦИТЕ И БЪЛГАРСКИЯ ФОЛКЛОР!

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА

ПЪРВИ ФОЛКЛОРЕН СЪБОР „Art Masters“

С най-голямо удоволствие каним всички любители на Българския фолклор да вземат участие в Първия фолклорен събор „Art Masters“. Нека заедно се насладим на неповторимите Български песни, танци и хора и да се откъснем за един уикенд от сивото ежедневие на големия град. Пейте и танцувайте с нас под лазурното небе и сред невероятната природа на планина Витоша! За любителите на изкуството сме предвидили специална програма, а чревоугодниците ги очакват сочни чевермета и вкусни скари.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Условия и регламент за участие:

* Цел – Запазване, развитие, съхраняване и предаване на Българския фолклор и традиции. Културен обмен и трайно приятелство между групите, представители на различните етнографски области на България.

* Дати – 10 и 11 септември 2011 год.

* Участници – фолклорни певчески и танцови колективи от цяла България, без ограничение във възраст и пол.

* Такса за участие – 5 лв.

* Репертоар – 3 хора или 3 песни по избор с общо времетраене до 10 минути;

* Награди – грамоти за всички участници, много специални награди;

* Заявка – заявка можете да получите като се свържете с нас на тел: +359 893 490 623 или по e-mail: artmastersfestivals@hotmail.com Заедно със заявката се превежда и цялата сума за участие по банков път.

* Краен срок – 02.09.2011 год.

За желаещите да се насладят изцяло на този вълшебен уикенд предлагаме и цялостен пакет с нощувка и три хранения (обяд, вечеря и закуска). Преференциална цена – 45 лв. (с включена такса за фестивала).

ДА СИ НАПРАВИМ ЕДИН НЕЗАБРАВИМ КУПОН ПОД ЗВЕЗДИТЕ! ОЧАКВАМЕ ВИ!

ЗА КОНТАКТИ И ИНФОРМАЦИЯ:

тел: +359 893 490 623

e-mail: artmastersfestivals@hotmail.com