Archive for Архив за септември, 2011

Нова група „Masters of the Dance“ по Български Народни Танци за начинаещи в кв. Банишора

петък, септември 30th, 2011

Школи за танци и спорт Masters of the Dance“ стартират нова група по Български Народни Танци за начинаещи любители – непрофесионалисти в читалище „Освобождение“ – кв. Банишора, бул. Мария Луиза 106, в сградата на Синдикалния дом на транспортните работници, до Централна ЖП гара.

Заповядайте да се хванем на хорото заедно! Забравете за натовареното ежедневие и си подарете един час релакс и много положителни емоции в школите на Masters of the Dance“. За Вашата танцова култура, тонус и добро настроение ще се погрижат нашите професионални инструктори и  хореографи, с богат опит от големите сцени в страната и чужбина.

Елате да потанцуваме за здраве в читалище „Освобождение“ – кв. Банишора, бул. Мария Луиза 106. Репетициите стартират в понеделник – 3ти октомври и ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:30 часа /за начинаещи танцьори – любители/ и от 20:30 /напреднала група любители/.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

За информация и записване свържете се с нас – тел: 0893 490 623


Нова група „Masters of the Dance“ по Български Народни Танци за начинаещи в хотел „Плиска“

четвъртък, септември 29th, 2011

Школи за танци и спортMasters of the Dance“ формират нова група по Български Народни Танци за начинаещи любители – непрофесионалисти в хотел „Плиска“ – кв. Изток, бул. Цариградско шосе 87.

Не пропускайте да се включите! Очакват Ви много неповторими емоции, срещи с нови приятели, изяви, пътувания и екскурзии в страната и чужбина. Подарете си един нов, пълноценен и здравословен начин на живот сMasters of the Dance“ – забавлението е гарантирано.

Ще танцуваме за здраве и настроение в хотел „Плиска“ всеки понеделник и сряда от 19:00 часа в групата за начинаещи. По-напредналите могат да се включат в групите вторник и четвъртък от 19:00 и от 20:00 часа. Начало на репетициите – понеделник, 3ти октомври – танцов центърMasters of the Dance“ – хотел Плиска, кв. Изток, бул. Цариградско шосе 87.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ОЧАКВАМЕ ВИ!

За повече информация и записване – тел: 0893 490 623


Децата на „Masters of the Dance“ посрещнаха представителите на ФЕКГ в с. Драгичево

събота, септември 24th, 2011

Със специално организирана атрактивна програма-изненада, традиционни български ястия и танцово шоу, представено от детския фолклорен ансамбъл на „Masters of the Dance“ към НЧ „Пробуда“, в с. Драгичево посрещнаха кмета на гр. Перник – госпожа Росица Янакиева, председателя на ФЕКГ – барон Херни Ван дер Крон и официалните гости от Федерацията на Европейските карнавални градове. Представителите на ФЕКГ гостуват в Перник, където ще отбележат 31вия рожден ден на Федерацията така наречения DIES NATALIS.

Децата от Masters of the Dance“ посрещнаха представителите на 15 страни – членки на ФЕКГ на перона на гарата в с. Драгичево с традиционна българска баница и пресни плодове, след което зарадваха чуждестранните гости и всички присъстващи с кратка, но зрелищна танцова програма, специално подготвена за случая. Шоуто на Майсторите на Танца“ за пореден път взриви публиката, като още веднъж председателят на ФЕКГ барон Хенри Ван дер Кроон изказа своето възхищение от труда на ръководителите и неповторимото изкуство, което представят малките танцьори.


24.09. 24.09. 24.09.
24.09. 24.09. 24.09.


„Masters of the Dance“ откриват нова школа за Български Народни Танци и Зумба в кв. Люлин

четвъртък, септември 22nd, 2011

Masters of the Dance“ вече и в кв. ЛЮЛИН!

Заповядайте в Новата школа на Майсторите на Танца“ в 79то СОУ „Индира Ганди“ – гр. София, кв. Люлин VІІ, ул. Полковник Стоян Топузов. За всички, желаещи да участват предлагаме занимания по Български Народни Танци за възрастни – любители без ограничение във възраст и пол, както и часове по ЗУМБА.

* Искате да се научите да танцувате!
* Искате да поддържате тонус и добра форма!
* Искате да се чувствате здрави и пълноценни!
* Искате да се изявявате и да преоткриете себе си!
* Исате да се срещате с интересни хора!
* Искате да намерите много нови приятели!
* Искате да пътувате и да откривате нови хоризонти!

Именно сега е момента да опитате всичко това! Не отлагайте повече! Не се колебайте! Включете се! Подарете си една положителна промяна  за по-добър и здравословен стил на живот!

ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ!

График на заниманията в новата школа Masters of the Dance“ в кв. Люлин

Вторник Четвъртък
ЗУМБА 19:00-20:00 19:00-20:00
Български Народни Танци 20:00-21:00 20:00-21:00

Начало на заниманията по Българснки Народни Танци – 4ти октомври /вторник/ – 20:00 часа.
Начало на заниманиято по ЗУМБА – 11ти октомври /вторник/ – 19:00 часа.

Необходимо е педварително записване – тел: 0893 490 623

ОЧАКВАМЕ ВИ!Децата на “Masters of the Dance” с два медала от Международен карнавал в Сърбия.

понеделник, септември 19th, 2011

Малките Майстори на Танца отново грабнаха най-високите отличия на поредното международно участие. Детската формация на Masters of the Dance“ при НЧ „Пробуда 1922“ – с. Драгичево се завърна от Международен карнавал в гр. Шабац – Сърбия с 2 медала – един за цялостно представяне и един за най-атрактивна група. Лично председателя на Федерацията на Европейските Карнавални Градове – барон Хенри Ван дер Крон връчи отличията на колектива, прекъсвайки стандартната церемония по закриване на карнавала. След зрелищното и емоционално изпълнение на децата от Masters of the Dance“, баронът спря шествието и поиска думата, за да изкаже лично своето възхищение и специални благодарности на българската група. Връчвайки медалите господин Ван дер Крон посочи малките танцьори и техните ръководители за пример, като хора, които знаят как да съхранят, предадат и популяризират богатството на българския фолклор.


19.09. 19.09. 19.09.

БОДИ ШЕЙПИНГ – нов час за перфектна форма!

неделя, септември 18th, 2011

Танцов център Masters of the Dance“ – хотел „Плиска“ стартира нов час за вашия тонус и перфектна форма – БОДИ ШЕЙПИНГ!

БОДИ ШЕЙПИНГЪТ представлява специална спортна програма за проблемните зони, разработена за вас от професионалната инструкторка с 10 годишен опит в най-престижните фитнес центрове и спортни зали в САЩ – Галина Ситенко. Програмата БОДИ ШЕЙПИНГ е интензивен час, включващ танцувална загрявка и динамични упражнения за проблемните зони:

* корем и талия;

* седалище и ханш;

* вътрешна и външна част на бедрата.

Ако искате да изглеждате неотразимо – Това е вашия час. Не чакайте последния момент, сега е точното време да започнете тренировките, за да влезете в перфектна форма.

Погрижете се за себе си, живейте пълноценно! Подарете си положителна промяна за един по-добър и здравословен стил на живот с Masters of the Dance“! ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ!

ОЧАКВАМЕ ВИ в танцов центърMasters of the Dance“ – хотел „Плиска“! Начало на заниманията – 03 октомври 2011 год. График на часовете – всеки понеделник и сряда от 18:00 до 19:00 часа. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

За записване и информация – тел: 0893 490 623


“Masters of the Dance” представиха зрелищно шоу на празника на гр. Батановци

неделя, септември 18th, 2011


От шоу агенция Арт Мастърс“ и танцова формацияMasters of the Dance“, се погрижиха за веселото настроение на жителите на гр. Батановци по случай празника на града – 17ти септември. Пъстро интернационално танцово шоу зарадва батановчани в разгара на празника.  Зрелищния спектакъл на Майсторите бе приветстван от местното население с бурни овации и възторжени възгласи. На финала на танцовата програма всички присъстващи на площада в гр. Батановци се включиха в общите хора заедно с танцьорите от Masters of the Dance“.


17.09. 17.09. 17.09.“Masters of the Dance” на Първи Международен фолклорен фестивал „Балканско надиграване в полите на Витоша”

събота, септември 17th, 2011

Концертната формация на Masters of the Dance“ взе участие в Първото издание на Международния фолклорен фестивал „Балканско надиграване в полите на Витоша“, провел се на 17ти и 18ти септември в двора на Националния исторически музей със съдействието на район Витоша и финансирането на програма „Култура“ на столична община. Фестивалът се провежда за първи път тази година и е посветен на деня на София – 17ти септември. Майсторите на Танца“ представиха пъстра Българска програма и се изявиха наравно с 10 състава от различни краища на България и международни формации от Гърция, Черна гора, Италия, Румъния и др. Колоритното и темпераментно изпълнение на танцьорите отMasters of the Dance“ бе избрано за закриване на първия ден от фестивала, като с патриотичния си финал предизвика бурни аплодисменти и адмирации от страна на организаторите и всички присъстващи.

От името на шоу агенция Арт Мастърс“ и танцова формация Masters of the Dance“ поздравяваме организаторите за чудесната инициатива и им желаем много успехи в бъдеще!


17.09. 17.09. 17.09.


Grand opening SUBWAY – БИЛА – Изток с шоу агенция “Арт Мастърс”

събота, септември 17th, 2011

„Eat Fresh“ – да се храним здравословно и със свежи продукти, под този девиз протече Голямото откриване на ресторант за бързо хранене SUBWAY – БИЛА – Изток, част от голямата американска верига за сандвичи SUBWAY. От шоу агенция Арт Мастърс“ се погрижиха възможно повече хора да научат за откриването на новото звено от веригата и да се възползват от специалната промоция – 2 на цената на 1. Арт Мастърс“ подсигуриха озвучаването на събитието и водещ, който да забавлява присъстващите. В продължение на 2 часа актьорът Божидар Попчев, познат от различни театрални постановки, телевизионни реклами и публични събития привличаше интереса на минувачите с интригуващи факти и забавни въпроси, свързани с веригата SUBWAY.


17.09.

Masters of the Dance посрещат дипломитаческия корпус и президента в гр. Перник

петък, септември 16th, 2011

Майсторите на Танца“ отново танцуваха за президента. Повода бе Традиционната годишна среща на президента Георги Първанов с ръководителите на дипломатическите мисии в България. В програмата на срещата бе включена обиколка на крепостта „Кракра“, където от шоу агенцияАрт Мастърс“ се погрижиха да вдъхнат живот и да възродят частица от средновековната история. Дипломатическия корпус, заедно с президента и първата дама обиколи руините на крепостта сред силуетите на средновековни войни и болярки, и изслуша беседа за древната история на Пернишката твърдина. На сбогуване Майсторите на Танца“ пресъздадоха за дипломатите и техните съпруги малък фрагмент от танцов спектакъл пресъздаващ живота и историята на болярина Кракра.

Повече материали за събитието във FACEBOOK!16.09. 16.09. 16.09.
16.09. 16.09. 16.09.
16.09. 16.09. 16.09.