Archive for Архив за ноември, 2011

Ежегоден Коледен празничен концерт на „Masters of the Dance“

четвъртък, ноември 17th, 2011

Шоу агенция Арт Мастърс“ и школи за танци и спортMasters of the Dance“ имат удоволствието да поканят всички приятели и любители на музиката и танците на Ежегодния Коледно-новогодишен празничен концерт на „Майсторите на Танца“. В навечерието на най-светлия християнски празник ние сме подготвили за вас една Коледна приказка. Очаква ви пъстра музикално-танцова програма, в която ще вземат участие възпитаници от всички школи на Masters of the Dance“ от най-малките до най-големите. Емоциите и шоуто са гарантирани! Не ги пропускайте!

Концертът ще се състои на 22ри декември /четвъртък/ на сцената в Обединен детски комплекс в гр. Перник. Начало – 18:00 часа. Желаещите да закупят билети ще могат да го направят след 1ви декември от преподавателите във всички школи Masters of the Dance“ или на място преди самия концерт. Цена на билета – 4 лв.

Заповядайте да споделите с нас магията на Коледа!


“Masters of the Dance” на сватбеното тържество на Дени и Петя

събота, ноември 12th, 2011

Masters of the Dance“ зарадваха поредното младо семейство. Със своето интернационално танцово шоу те поздравиха Петя и Дени по случай сватбеното им тържество. Програмата бе специален подарък от родителите на младоженците за тях и всичките им гости. Както винаги темпераментните танци на майсторите изправиха всички сватбари на крака, като бурни аплодисменти съпровождаха всяко едно изпълнение. С танцовата програма започна и същинското сватбено тържество, продължило с много музика, танци и веселие.

От името наMasters of the Dance“ пожелаваме на младоженците от сърце много споделена любов и дълъг и щастлив семеен живот.