Archive for Архив за януари, 2012

„Masters of the Dance“ на една сцена с Китай и Македония на СУРВА 2012

събота, януари 28th, 2012

Младежката формация на Masters of the Dance“ при НЧ „Пробуда 1922″ – с. Драгичево закри концерта „Здравей Перник“ на Втория ден на Международния фестивал на Маскарадните Игри Сурва 2012 – Перник. Танцьорите загряха публиката на площада с темпераментните си танци и въпреки минусовите температури създадоха истинско празнично настроение. Майсторите представиха пирински, шопски и стилизиран български танц, като патриотичния финал и огромното българско знаме, което спуснаха на сцената за пореден път изправи присъстващите на крака. Изпълненията на Майсторите на Танца“ бяха последвани от изява на гостуващите групи от Китай и Македония.


surva-2012

“Masters of the Dance” откриха СУРВА 2012 с Грандиозно шоу

петък, януари 27th, 2012

Уникален спектакъл, под наслов „Магията на Сурва“, подготвен от шоу агенция Арт Мастърс“, в изпълнение на танцова формация Masters of the Dance“, даде старт на 21вия Международен Фестивал на Маскарадните Игри СУРВА 2012 тази вечер в гр. Перник. Стотиците зрители, жители и гости на града имаха възможността да се насладят на истинско зрелищно шоу в духа на фестивалната традиция, но с една нова модерна визия, хореография и аранжимент. Спектакълът „Магията на Сурва“ е дело на режисьора и хореограф Красимир Димитров и композитора Владислав Тодоров. Танцовото шоу е част от цялостната програма по откриване на 21вия Международен Фестивал на Маскарадните Игри в Перник, което тази година бе поверено в ръцете на шоу агенция Арт Мастърс“. От агенцията разбира се за пореден път показаха как се прави истинско шоу, като подариха на публиката поредица зрелищни моменти и грандиозни изненади. Пищно факелно шествие от сурвакари и танцьори от школите на Masters of the Dance“ премина през централните улици на Перник. По същото време гостите на града имаха възможност да се забавляват с улично огнено шоу, артисти на кокили, акробати и жонгльори отново подсигурени от шоу агенция Арт Мастърс“. Вечерта продължи с грандиозния гала концерт под наслов „Магията на Сурва“, изпълнен от концертната формация на Майсторите на Танца“. На финала на темпераментното шоу Сурвакар-акробат се спусна от небето, за да донесе на кмета – г-жа Росица Янакиева факла, с която тя запали Огъня на Фестивала. Последва пищно пиротехническо шоу и общо веселие около сурвакарската клада.

Повече снимки и видео от събитието можете да намерите във FACEBOOK: „Masters of the Dance“


27.01. 27.01. 27.01.


Потопете се в Магията на Сурва с Masters of the Dance

сряда, януари 25th, 2012

Грандиозен шоу спектакъл с много зрелищни ефекти, са подготвили от шоу агенцияАрт Мастърс“ за откриването на 21вия Международен Фестивал на Маскарадните Игри СУРВА 2012 – Перник. Жителите и гостите на града, зрителите и участниците в тазгодишния фестивал ще имат възможността да се насладят на изцяло нова програма, представена от танцова формация Masters of the Dance“. Танцовото шоу е подготвено специално за Фестивала Сурва 2012 от режисьора и хореограф Красимир Димитров и композитора Владислав Тодоров, като носи поетичното име „Магията на Сурва“. От шоу агенция Арт Мастърс“ и школи за танци Masters of the Dance“ обещават едно незабравимо начало на Маскарадните Игри тази година.

За да станете и вие част от „Магията на Сурва“ заповядайте на 27ми януари /петък/ от 18:00 часа пред Двореца на Културата в гр. Перник. Шоуото е гарантирано!


surva1