Archive for Архив за март, 2012

Младежката танцова формация на Masters of the Dance в БНТ

вторник, март 27th, 2012

Танцьорите от Младежката танцова формация наMasters of the Dance” при НЧ Пробуда, с. Драгичево, ще се представят в предаването „Хах” по БНТ тази неделя, 1 април от 09:30 ч. Традиция е шоуто да показва млади таланти в различни области на изкуството. Този път авторите се спряха на популярната танцова формация, която разнася славата на България далеч зад пределите на страната. Екип на предаването засне изпълнение на техен танц, а момичетата и момчетата споделиха пред камерата какво ги мотивира да прекарват свободното си време в танцовата зала.

Младежкият състав на Майсторите на Танца” е достоен наследник на професионалната танцова формация. Макар че са заедно само от няколко години, младите танцьори  вече имат зад гърба си богат опит на сцена и участия в престижни фестивали у нас и в чужбина. Две поредни години – през 2009 и 2010 г. те са победители в националния детски фестивал на изкуствата „Звезден миг”.Майсторите на Танца“ са впечатлявали с темпераментните си танци публиката в Кипър, Гърция, Турция, Сърбия и Германия.

Гледайте ни в неделя, 1ви април от 09:30 часа по БНТ!


mas

Masters of the Dance – с. Драгичево, с концерт по случай 3ти март

събота, март 3rd, 2012

Детско-юношеската формация на „Masters of the Dance“ от с. Драгичево и музикалната формация „Арт Мастърс Бенд“ изнесопа Празничен концерт по случай най-светлия Български празник – 3ти Март, Освобождението на България от Турско робство. Зрелищно танцово шоу за отбелязване на 134 години от Освобождението бяха подготвили Майсторите от местното читалище. Пъстра палитра от танци, музика и песни от цяла България зарадваха жителите на село Драгичево, а емоционалното представяне на танцьорите от Masters of the Dance“ събуди патриотизъм и българска гордост у всички присъстващи.

Поклон пред борците за Свободата на Майка България и Честит Празник на всички Българи!


img_6139