Archive for Архив за юни, 2012

„Masters of the Dance“ откриват Първия международен студентски фестивал в гр. Перник

четвъртък, юни 7th, 2012


„Masters of the Dance“ ще открият Първия международен студентски фестивал „Зелена светлина“, организиран от Европейския Политехнически Университет в гр. Перник. Фестивалът ще се проведе от 8ми до 10ти юни на територията на гр. Перник, като в него ще вземат участие студенти от Китай, Полша, Литва, Македония, Косово, Турция и цяла България. Събитието ще бъде открито с тържествен концерт на 8ми юни /петък/ от 19:00 часа на сцена пред сградата на община Перник. Професионалната формация на „Masters of the Dance“ ще изненада чуждестранните участници във фестивала, организаторите и всички гости със специално подготвена за случая танцова шоу програма. Майсторите обещават поредното грандиозно шоу, което да превърне Първия международен студетнски фестивал в гр. Перник в незабравим спомен за всички гости и участници.

Не пропускайте да се насладите и вие на един зрелищен концерт и майсторството на „Masters of the Dance“. Заповядайте на 8ми юни /петък/ от 19:00 часа пред сградата на община Перник. ШОУТО Е ГАРАНТИРАНО!!!


Майсторите на Танца от село Драгичево зарадваха перничани с концерт

сряда, юни 6th, 2012

Пъстро хоро се люшна в центъра на гр. Перник. Поведе го младежката формация на „Masters of the Dance“ от с. Драгичево. Концерта се състоя в центъра на града, като събра десетки хора, които се насладиха на сърцатите изпълнения на младите танцьори. Младежката формация на „Masters of the Dance“ представи танци от различни фолклорни области на България. Концертът започна с тежко македонско хоро, после се люшнаха пъстрите тракийски костюми, а сърцата на всички се разиграха от буйните шопски танци. Акомпанираха им младите музиканти от „Art Masters Band“. Финалът бе с уникална  хореографска композиция на стилизиран фолклор в ритъма на копаница. Накрая всички се хванаха на хорото и развяха българския флаг. Към пъстрото хоро се присъединиха и зрителите, които не издържаха на местата си.