Archive for Архив за юли, 2012

шоу агенция „Арт Мастърс“ и Masters of the Dance организират Хоротека в Перник

неделя, юли 15th, 2012


Майстори на Танца разлюляха земята. Буйни хора се виха цяла вечер на първата в Перник хоротека, организирана от популярната денс формация „Masters of the Dance“, шоу агенция „Арт Мастърс“ и „Арт Мастърс Бенд„. Любители на българската музика, танците и веселбите се събраха в топлата юлска вечер и нажежиха температурата до червено. Домакин бе ресторант „Ел Дорадо“. Купонът започна бавно и полека с много табиети, подготвени от организаторите. Хората се редяха едно след друго, кое от кое по-майсторски. Танцьорите показаха завидни познания на танци от всички фолклорни области, музикантите от „Арт Мастърс Бенд“, чийто репертоар не свършваше, прескачаха от шоплука в ширналата се Добруджа, от Пиринско  до Тракия. Редуваха се бавни и широки, тежки хора със ситни бързи танци, които не даваха на краката да стъпват на земята. Не стана ясно кой е по-издръжлив – музикантите и певиците или танцьорите. Но на никого не му се свършваше. Пот се лееше от телата на всички, сърцата препускаха от умора, но усмивките не слизаха от лицата и танците продължиха чак след полунощ. Накрая музиканти и танцьори си обещаха това да е само началото на поредица от подобни срещи. Майсторите на танца канят към техните купони да се присъединят и любители на хората и българската музика от всички краища на България.


Майсторите на Танца от с. Драгичево грабнаха Първата награда на Фестивала “Витошки напеви”

понеделник, юли 9th, 2012

Поредното първо място за “Майсторите на Танца” – диплом и парична награда от 200 лв. получиха танцьорите от младежката формация на “Masters of the Dance” – с. Драгичево за участието си във Фолклорния Фестивал “Витошки напеви”, провел се в с. Кладница изминалия уикенд. Традиционния фестивал се провежда за 5ти път, като в тазгодишното издание се включват повече от 500 учстници от 9 общини в 4 области на България. Безупречното представяне на Майсторите от с. Драгичево – колоритната танцова програма, придружена с акомпанимента на “Арт Мастърс Бенд”, атрактивната хореография, хъса и емоционалния заряд на танцьорите безкомпромисно печелят бурните овации на публиката и за пореден път, напълно заслужено, грабват голямата награда на журито.

Поздравления за ентусиазма и доброто представяне на танцьорите и още повече успехи в бъдеще!

Masters of the Dance отбелязаха 134 год. МВР – Перник

четвъртък, юли 5th, 2012

На 5 юли се честват 134 години от създаването на МВР. В гр. Перник националният празник на служителите на реда бе отбелязан повече от подобаващо със зрелищна програма, подсигурена от шоу агенция „Арт Мастърс“. Танцьорите от младежката формаця на „Masters of the Dance“ поставиха началото на забавната програма в навечерието на празника на официална вечеря, организирана за служителите на МВР – гр. Перник. Младежите представиха колоритно танцово шоу под акомпанимента на талантливите музиканти от „Арт Мастърс Бенд“. Атракциите на вечерта продължиха със зрелищно участие на майсторите от концертната формация на „Masters of the Dance“, които изненадаха служителите на реда със специално разработена танцова програма, която бе поредният подарък от шоу агенция „Арт Мастърс“ за професионалния празник на МВР – гр. Перник. След зрелищното шоу на „Майсторите на Танца“ забавлението за всички присъстващи бе повече от гарантирано, а умелия Диско водещ се погрижи всеки гост да вземе подобаващо участие в танците.

На служителите на МВР пожелаваме Честит Професионален Празник – много късмет, лични и професионални успехи!