Archive for Архив за август, 2012

Masters of the Dance на сватбата на Юлиана и Красимир

петък, август 31st, 2012

Уникална сватбена изненада бяха Masters of  the Dance за сватбеното тържество на Юлиана и Красимир. Родителите на младото семейство се довериха на шоу агенция „Арт Мастърс“ и атрактивните танцьори от танцова формация Майсторите на Танца за незабравимото изживяване на младоженците и техните гости. Интернационалното танцово шоу, завършило с общо веселие бе черешката на сватбената торта и незабравим спомен не само за младите влюбени, но и за всички техни роднини, близки и приятели, дошли да уважат празника им.

Честито на Юлиана и Красимир – дълъг и щастлив семеейн живот, изпълнен с много любов, разбирателство и положителни емоции. Наздраве!Yuliana & Krasimir
Майсторите спретнаха поредното грандиозно шоу по случай 90 год. НЧ „Пробуда“ – с. Драгичево

понеделник, август 27th, 2012

Всеки следващ събор на с. Драгичево се превръща във все по-пищно и грандиозно тържество, благодарение на детската и младежката танцова формация на „Masters of the Dance“ към местното читалище. Естествено всичко се случва в резултат на усилената работа на танцьорите, техния хореограф и главен художествен ръководител Красимир Димитров, музикален ръководител Владислав Тодоров и естествено безценната помощ на Людмила Филипова – секретар на НЧ „Пробуда 1922″. Всяка година популярната формация успява да изненадат жителите и гостите на селото с обновена и обогатена програма. Тази година, по случай навършването на 90 години от създаването на читалището в с. Драгичево, „Майсторите на Танца“ и „Арт Мастърс Бенд“ представиха уникално музикално-танцово шоу, което освен че разходи зрителите из всички области на България, допринесе за доброто настроение с лек южен полъх от гореща Испания.

Очаквайте скоро още изненади от амбициозните танцьори и техните ръководители. Нека им пожелаем успех в бъдещите начинания! Dragichevo

Masters of the Dance & Art Masters Band представиха България на Международен фестивал в Сърбия

неделя, август 19th, 2012

Младежкия танцов състав на „Masters of the Dance“ към народни читалище „Пробуда 1922г.“ в село Драгичево и музикална формация „Арт Мастърс Бенд“ представиха Перник и България в 5-то издание на Международния фолклорен фестивал „Ритмите на ябланичкото сърце“, провел се на 17ти и 18ти август в сръбския град Лебане. Темпераментните танцьори и атрактивните музиканти, част от шоу агенция „Арт Мастърс“, дефилираха из града, предизвиквайки бурни аплодисменти и създавайки истинско празнично настроение. На края на дефилето „Майсторите на Танца“ представиха колоритна танцова програма, акомпанирана от виртуозните изпълнения на „Арт Мастърс Бенд“. Приказната феерия от музика и танци изправи публиката на крака и за пореден път прослави неповторимия Българския фолклор.

Masters of the Dance танцуваха в подкрепа на Явор

събота, август 4th, 2012

Танцьорите от популярната формация Masters of the Dance представиха невероятно шоу на открито пред Двореца на културата в Перник. Концертът бе благотворителен в подкрепа на 19 годишния Явор, който пострада преди година при катастрофа в Искърското дефиле. Даровитите танцьори впечатлиха с атрактивни костюми, оригинална хореография и невероятен хъс. За пореден път представиха зрелищно шоу, съчетаващо танци от различни фолклорни области на България, танци на различни народи и стилизиран фолклор. В края по традиция развяха българския флаг и всички заедно се хванаха на хоро в подкрепа на младия Явор.

Явор Иванов бе прегазен от два автомобила и джип и загуби ръката си. За лечението му вече са събирани средства, но те не са достатъчни. Към настоящия момент той се нуждае от още 17 000 лева.Masters of the Dance за пореден път взривиха френската публика

сряда, август 1st, 2012


Майсторите на Танца продължават да покоряват френската публика. Уникалните танцьори от Masters of the Dance и техния създател и хореограф Красимир Димитров изнесоха поредното уникално шоу във Франция. Домакин на концерта този път беше театър L’Echiquier в гр. Pouzauges. Темпераментните майстори разтърсиха сцената и взривиха публиката с колоритно, динамично танцово шоу, което бе поредната изява от турнето на Masters of the Dance във Франция. Професионалната формация вече почти месец редва френските зрители със зрелищния си спектакъл Secrets Dance.

Снимки от концерта можете да видите в нашия FACEBOOK – тук.FranceMasters of the Dance & Art Masters Band отбелязаха с концерт годишнината на Паисий

сряда, август 1st, 2012


Впечатляващо шоу представиха Майсторите на Танца и Art Masters Band по случай 290 години от рождението на Паисий Хилендарски и 250 години от написването на „История Славянобългарская“. Концерта съвпадна и с официалното закриване на тазгодишната Археологическа Експедиция „Кракра“, която за трета поредна година се закрива с колоритен спектакъл на Masters of the Dance. Атрактивните танцьори и музиканти, част от шоу агенция „Арт Мастърс“, отбелязаха тройния празник с познатите си модерни интерпретации на родния ни фолклор и зарадваха публиката с няколко нови произведения, изработени специално за честването на двете годишнини. Както обикновено зрелищния спектакъл на Майсторите бе посрещнат от всички присъстващи с възторжени аплодисменти, а виртуозните изпълнения на музикантите от Арт Мастърс Бенд допринесоха за тържествената атмосфера на празника.

Видео от концерта можете да видите ТУК!Kralev Dol