Archive for Архив за септември, 2012

Masters of the Dance отново танцуваха в подкрепа на Явор

петък, септември 28th, 2012

Танцьорите от популярната формация „Masters of the Dance“ очароваха публиката и останалите участници на благотворителния концерт в подкрепа на Явор, който събра куп популярни изпълнители в зала „Борис Гюдеров“ в Перник. Атрактивните танцьори предизвикаха интереса на всички още докато се подготвяха за изпълнението си и чакаха своя ред. Облечени в стилни костюми момичетата и момчетата от Masters of the Dance загряваха зад сцената, а участниците, които също чакаха своя ред, с любопитство ги гледаха. „Отдавна чакам да дойде ред да обявя танцуващите хора от формация „Майсторите на танца“, каза водещият Август Попов и покани на сцената танцьорите, които бяха посрещнати с бурни аплодисменти от публиката. Перничани добре познават своите любимци и както винаги им ръкопляскаха възторжено. Това бе поредното участие на Майсторите на Танца в благотворителна изява. Дни преди събитието те направиха и самостоятелен концерт в подкрепа на Явор на открито в центъра на Перник.

Masters of the Dance танцуваха за сватбеното тържество на Петя и Станислав

неделя, септември 23rd, 2012

Masters of the Dance изненадаха поредните влюбени младоженци. Атрактивната танцова формация изнесе специално подготвено Интернационално танцово шоу за сватбеното тържество на Петя и Станислав. Пъстрата програма, която изправи гостите на крака бе изненада за младоженците от техни близки приятели. Естествено темпераментните танцьори дадоха всичко от себе си и превърнаха този специален ден в незабравим спомен за младото семейство.

На Петя и Станислав пожелаваме светло съвместно бъдеще, изпълнено с разбирателство и споделена любов!Princess


Незабравим Юбилей за Сашка и Елвис с помощта на Masters of the Dance & Art Masters Band

събота, септември 22nd, 2012

Един вълшебен юбилей отпразнуваха Сашка и Елвис. Съпрузите отбелязаха своите 50 годишнини на общо грандиозно парти. Собствениците на шоу агенция „Арт Мастърс“ бяха подготвили за рождениците и техните гости, серия от специални изненади. Атрактивната програма започна с изпълнения на музикална формация Арт Мастърс Бенд, която поздрави юбилярите с няколко песни, сред които и авторското парче „Слънце“, част от нова музикално танцова програма, съвместно с Masters of the Dance, която ще бъде представена във Франция през октомври. След като талантливите музиканти изправиха на крака гостите импровизираната сцена бе превзета от темпераментното интернационално шоу на „Майсторите на Танца“. Както винаги танцьорите, с много настроение и хъс, показаха какво се казва истинско шоу и увлякоха всички присъстващи, начело с рождениците в общите танци.

Още веднъж, от името на Краси, Влади, целия екип на шоу агенция „Арт Мастърс“, танцова формация Masters of the Dance и музикална формация Арт Мастърс Бенд, от сърце желаем на Сашка и Елвис най-вече здраве, винаги да се обичат и още дълги години да споделяме подобни незабравими мигове! НАЗДРАВЕ!

Повече снимки от празненствато можете да видите в нашия FACEBOOK!Flowers
Masters of the Dance – Изненада за сватбеното тържество на Галя и Слави

понеделник, септември 3rd, 2012

Сватбените изненади с Masters of the Dance“ не спират. Поредните малдоженци, които пяха и танцуваха заедно с Майсторите на Танца се венчаха вчера в ресторант „Секвоя“ в гр. Перник. Атрактивните танцьори се появиха с гръм и трясък по време на сватбената вечеря и изненадаха не само младото семейство, но и всичките им гости. Интернационалното танцово шоу на Masters of the Dance“ бе специален подарък за Галя и Слави от сестрата на младоженеца – Инка, която безспорно успя да подари на влюбените съпрузи едно незабравимо сватбено тържество.

От името на шоу агенция „Арт Мастърс“ и „Майсторите на Танца“ пожелаваме на Галя и Слави дълъг, щастлив и изпълнен с любов и разбирателство съвместен живот!photo