Archive for Архив за ноември, 2012

„Майсторите на Танца“ от гр. София и гр. Перник се изявиха на фестивал в гр. Пазарджик

неделя, ноември 25th, 2012

Любителите на Masters of the Dance от Парк Хотел „Москва“ – гр. София, с ръководител Елица Костадинова и 10 ОУ „Алеко Константинов“ – гр. Перник, с ръководител Олег Огнянов, взеха участие във фестивала за любители „Тракийска броеница“, провел се в гр. Пазаржик на 24ти ноември. И двете групи ентусиасти се представиха повече от блестящо на ежегодната изява, демонстрирайки шопски темперамент и майсторски умения.

Повече снимки можете да разгледате в нашия FACEBOOK!dsc_5754
Танцов център „Masters of the Dance“ – парк хотел „Москва“

събота, ноември 10th, 2012

Школи за танци и спорт Masters of the Dance“ вече и в Парк-хотел „Моква“. От ноември месец в парк-хотел „Москва“ – гр. София, кв. Изток, ул. Незабравка 25 се провеждат редовни занимания по Български Народни Танци за начинаещи и напреднали и Комбинирана гимнастика за отслабване. Новият танцов център в парк-хотела отваря врати за готовите групи по танци и спорт на Майсторите на Танца“ от хотел „Плиска“, който е затворен поради ремонтни дейности.

Всички любители на танците и спорта са добре дошли в новия ни танцов център. Можете да се включите в готовите ни групи по Български Народни Танци за напреднали – всеки понеделник и сряда от 19:00 часа и всеки вторник и четвъртък от 20:00 часа. Също така предлагаме занимания по Комбинирана Гимнастика за отслабване и Пилатес – всеки вторник и петък от 18:00 часа.

За желаещите да се включат в новите ни групи – в момента върви записване за Нова група по Български Народни Танци за начинаещи – всеки понеделник и сряда от 20:00 часа. Заниманията стартират на 3ти декември /понеделник/ от 20:00 часа. Необходимо е записване.

Сформира се и нова група по Йога фет-бърнинг – всеки понеделник и сряда от 18:00 часа. Необходимо е записване.

Очаквайте съвсем скоро – занимания за деца по Български Народни Танци, класически и модерен балет, йога и гимнастика в новия танцов център „Masters of the Dance“ в парк-хотел „Москва“!

За повече информация и записване: +359 893 490 623!

ОЧАКВАМЕ ВИ!Танцов Парти Център „Masters of the Dance“ – хотел Струма – поредната приятна изненада от Masters of the Dance

четвъртък, ноември 1st, 2012

През месец Ноември предстои откриването на първия по рода си Танцов Парти Център на Masters of the Dance в гр. Перник. Танцовия парти център се намира в центъра на града в хотел „Струма“ на мястото на бившия нощен бар „Струма“. Мястото обещава много забавления и изненади за всички перничани и всички любители на танците, музиката, уютната обстановка и неповторимите емоции. Освен като танцов център, където се провеждат занимания по Български Народни Танци, ЗУМБА и Йога, мястото има още много интересни предложения. Всеки петък и събота вечер в Танцов Парти Център Masters of the Dance ще можете да се включите в атрактивните тематични партита /фолклорна вечер, етно вечер, латино парти, БГ парти, Караоке/, а през деня да изпиете своето кафе или да се видите с приятели в приятна и уютна обстановка. За любителите на Българските Народни Танци – всеки петък ще има Master Class, където ще можете да научите много нови и интересни  хора и движения. Естествено от Masters of the Dance са помислили за всички възрасти: за най-малките – центърът предлага организиране на детски партита, забавни игри и обучения – за незабравимия празник на всяко дете. Възрастните от своя страна могат да се възползват от услугите на Парти Центъра за организиране на всякакъв тип семейни и фирмени тържества и събития. Поръчайте атрактивна танцова програма, оркестър, музикален изпълнител, аниматор, фокусник, клоун и всякакви други атракции – от Masters of the Dance знаят как превърнат всеки повод в незабравим празник и грандиозно събитие.

Репетициите по Български Народни Танци във вторник и четвъртък стартират на 6ти ноември. За групите по танци в сряда и неделя върви записване. Също така можете да се включите в заниманията по ЗУМБА или Йога, за които в момента върви записване.

За записване и информация можете да се свържете с нас на тел: +359 893 490 623 или имейл: masters_struma@hotmail.com

Очаквайте съвсем скоро информация за откриването и програма за предстоящите събития тук и във фейсбук Masters of the Dance & Dance Party Center „Masters of the Dance“ – хотел Струма!dance_party_center