Archive for Архив за декември, 2012

Незабравимо сватбено тържество за Албена и Кирил

неделя, декември 9th, 2012

Шоу агенция „Арт Мастърс“ и танцьорите от „Masters of the Dance“ превърнаха поредното сватбено тържество във вълшебна приказка. Щастливите младоженци този път бяха Албена и Кирил, които се довериха на професионалистите от „Арт Мастърс“ и Masters of the Dance да се погрижат не само за сватбеното им шоу, но и за хореографията и изпълнението на Първия им сватбен танц. Следвайки уверените напътствия на опитните хореографи от Masters of the Dance, след едномесечнии индивидуални уроци-репетиции в Танцов Парти Център „Masters of the Dance“, младите влюбени смаяха всички свои гости с уникален първи сватбен танц. Празничната атмосфера на тържеството им бе допълнена от колоритното изпълнение на танцьорите от „Masters of the Dance“ и тяхното темпераментно интернационално шоу, което постави началото на истинското веселие.

От името на екипа на „Арт Мастърс“ и Masters of the Dance пожелаваме на Албена и Кирил да бъдат винаги щастливи и влюбени и съвместния им живот да бъде осеян с безброй сбъднати мечти!img_4713
Незабравими Коледни и Новогодишни празници с Masters of the Dance & Art Masters Band

събота, декември 8th, 2012

За да имате уникална и приказна Коледа, за да започнете Новата 2013 година по един незабравим и вълшебен начин – Доверете се на шоу агенция „Арт Мастърс“, танцова формация „Masters of the Dance“, музикална формация „Арт Мастърс Бенд“ и новия ни Танцов Парти Център „Masters of the Dance“ – хотел Струма – гр. Перник. Ние знаем как да превърнем всеки един повод в специално и грандиозно изживяване!

Можем да предложим:
* зала и цялостно организиране на Вашето парти;
* изработване на индивидуален сценарии;
* атракативна програма – танцово шоу, оркестър, диско водещ, фокусник, много атракции и изненади;
* меню, съобразено с желанията на клиента;
* уютна обстановка и приветлив персонал;
* професионален екип, подготвен да предложи най-доброто решение за всеки повод.

Заповядайте при нас – Танцов Парти Център „Masters of the Dance“ – ние Ви предлагаме нещо повече, защото го заслужавате!

За информация и резервации – 0893 490 623 / mastersofthedance@hotmail.comНародни танци за деца в Танцов Център „Masters of the Dance“ – парк хотел „Москва“

четвъртък, декември 6th, 2012

Български Народни Танци за деца вече и в танцов център „Masters of the Dance“ – парк хотел „Москва“ – гр. София, кв. Изток, ул. Незабравка 25. Очаквайте от месец януари съботно-неделни занимания по Български Народни Танци за деца на възраст от 5 до 14 години. Репетициите ще се провеждат през уикенда от 10:00 до 11:00 часа. Професионален преподавател – педагог на Masters of the Dance ще има грижа да научи децата Ви на магията на Българския фолклор и любовта към танцовото изкуство.

Школите на „Masters of the Dance“ са едно колективно училище, място за социализиране и комуникация. Чрез народните танци детето се научава да работи с други деца, да преследва с тях обща цел, да намери мястото си в общността, да работи в екип и да бъде част от колектива, създавайки приятелства за цял живот. Не на последно място Народните Танци възпитават в децата будно национално самосъзнание и богата духовна култура.

За да е здраво и жизнено детето Ви физическата активност е задължителна – ние в „Masters of the Dance“, Ви предлагаме точно това, заедно с много положителни емоции, широко поле за изяви и перспективи за бъдещо развитие!

Сега е момента да запишете детето си в школи за танци и спорт „Masters of the Dance“ – ние Ви даваме най-доброто, защото го заслужвате!

Телефон за повече информация и записване – 0893 490 623!

ОЧАКВАМЕ ВИ!