Archive for Архив за април, 2013

Пролетен концерт на школите на „Masters of the Dance“ в Перник

вторник, април 9th, 2013

Школи за танци и спорт „Masters of the Dance“ ще подарят на своите приятели и почитатели безплатен пролетен концерт на открито. Културното мероприятия ще се състои тази събота – 13.04. от 11:00 часа пред Общински комплекс „Дворец на Културата“ в гр. Перник. В празничното събитие ще вземат участие детските школи за танци на „Masters of the Dance“ от гр. Перник, гр. Радомир, гр. Батановци и с. Драгичево и част от любителските формации от гр. Перник и гр. Радомир. Специална изненада за всички са подготвили и младите таланти от Арт Мастърс Бенд, които ще зарадват публиката със своите най-нови попълнения, възпитаници на школите за музикални инструменти и народно пеене на Арт Мастърс.

На концерта ще бъдат обявени и победители в конкурса на „Masters of the Dance“ за млади таланти, които ще получат като награда безплатно участие във Втория Фестивал на Изкуствата „Арт Мастър“ – Алания, Турция 2013 год. Конкурса бе обявен през месец декември 2012 год. и в него взеха участие всички танцьори от детските школи на „Майсторите на Танца“, които танцуват повече от 3 год. в семейството на „Masters of the Dance“. Награди ще получат най-изявените малки майстори от различните детски клубове.

Концертът е един пролетен празничен подарък за всички жители и гости на гр. Перник, приятели и почитатели на изкуството на танца и музиката. Заповядайте в събота – 13 април от 11:00 часа пред Двореца на Културата да се насладите на една пъстра музикално-танцова приказка, създадена за Вас от школи за танци и спорт „Masters of the Dance“.