Archive for Архив за юли, 2013

Още първи награди за Masters of the Dance

вторник, юли 9th, 2013

Наградите за детските формации на „Masters of the Dance“ продължават да валят. След като обраха първите места на Детския празник „Чичо Стоян“ в с. Дивотино, малките майстори продължават да трупат плакети и грамоти. От състоялия се на 28 и 29 юни ХIIIти Национален детски фолклорен фестивал с международно участие „Слънце иде“ в с. Дрен и двете участващи групи на „Майсторите на Танца“ се прибираха с награда. Младежката формация Майстори при НЧ „Пробуда“ – с. Драгичево, с ръководител: Красимир Димитров грабна Първата награда за Детски танцови колективи и формации в раздел Обработен фолклор. Втората награда в същата категория получиха „Майсторите на Танца“ при НЧ „Христо Ботев“ – кв. Върба, гр. Радомир, с ръководител: Станислав Станимиров.

Същите две формации получиха първи награди, отново в раздел Обработен фолклор – детски танцови колективи, и от VI-тия Регионален фолклорен фестивал на традиционното фолклорно изкуство „Витошки напеви“ – с. Кладница 2013, състоял се на 6ти юли.

Поздравления за малките таланти и техните ръководители. Нека продължават да се развиват със същия устрем и да ни радват все така с неповторимите си емоционални изпълнения!