Archive for Архив за октомври, 2013

Балет за деца в кв. Люлин – център

понеделник, октомври 7th, 2013

Школи за танци и спорт „Masters of the Dance“ стартиат група по Балет за деца в новия танцов център „Masters of the Dance“ – кв. Люлин-център. Залата се намиа на партерния етаж /от към улицата/ в новата кооперация на ул. Архитект Георги Ненов 25, на метри от спортна зала „Сиконко“ и метро станция „Люлин“. Заниманята ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 18:00 часа, като първата репетиция ще се проведе на 21ви октомври /понеделник/. Месечна такса – 45 лв.

За повече информация и записване:
тел: 0893 490 623
email: mastersofthedance@hotmail.com
skype: masters.of.the.dance
FACEBOOK: Masters of the DanceГрупа по ЗУМБА в Люлин – център

събота, октомври 5th, 2013

„Masters of the Dance“ стартират  група по ЗУМБА в новия танцов център на „Masters of the Dance“ в кв. Люлин – център. Заниманията по ЗУМБА ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18:00 часа, като първото занимание ще се проведе на 22ри октомври /вторник/. Танцовият център се намира на партерния етаж /от към улицата/ на новата кооперация на ул. Арх. Георги Ненов 25, на метри от спортна зала „Сиконко“ и метростанция „Люлин“.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ОЧАКВАМЕ ВИ!

За записване и повече информация:
телефон – 0893 490 623
e-mail: mastersofthedance@hotmail.com
skype: masters.of.the.dance
FACEBOOK: Masters of the DanceMasters of the Dance поздравиха пенсионерите по случай Международния ден на възрастните хора

сряда, октомври 2nd, 2013

Майсторите на Танца отбелязаха Международния ден на възрастните хора със специален концерт – подарък за всички хора от третата възраст. Мероприятието бе организирано от Националния Осигурителен Институт – гр. София и се проведе на територията на Института, като покана бе отправена към всички пенсионери. Музикално-танцовата изненада в изпълнение на „Masters of the Dance“ и „Арт Мастърс Бенд“ дълбоко развълнува публиката, предизвиквайки дори сълзи на радост и вълнение.