Archive for Архив за август, 2014

Започват заниманията по Класически Балет за Деца в Люлин

сряда, август 27th, 2014

На 15.09. /понеделник/ започват редовните занимания по Класически балет за деца в Танцовия център „Masters of the Dance“ в кв. Люлин. Адреса на залата е кв. Люлин-център, ул. Архитект Георги Ненов 25, на 5 минути от Метростанция „Люлин“ и магазин „Била“. Тренировки ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 18:00 часа под опитното ръководство на Кристина Александрова.

Кристина Александрова Александрова е висококвалифициран педагог и преподавател по танци. Завършва Държавното Хореографско Училище /в момента Национално училище за танцово изкуство – НУТИ/. Висшето си образование завършва в Академия за Музикално Танцово и Изобразително Изкуство /АМТИИ/ – гр. Пловдив – бакалавър и магистър с професионална квалификация хораограф, педагог и режисьор. В продължение на 23 години работи като артист, солист и балетист в Ансамбъл на Строителните Войски при ГУСВ, а 10 години е и балетмайстор-репетитор в същия ансамбъл. От 1996 до 2012 година е преподавател по танци в Национално Училище за Танцово Изкуство /НУТИ/ – София. Участник и хореограф в редица музикално-танцови продукции на БНТ. Автор е на първия Изпит – Клас-концерт в НУТИ през 2005 год. През 2011 год. е наградена със „Златна лира“ за високи педагогически и творчески постижения от Синдиката на Българските учители. От 2013 година Кристина Александрова е част от семейството на „Masters of the Dance“ като предподавател по Класически Балет и Български Народни Танци за деца и възрастни.

Ако желаете да осигурите на детето си прекрасно отношение и професионално обучение школите на „Masters of the Dance“ са точното място!

За информация и записване можете да се свържете с нас на тел: 0893 490 623 или имейл: mastersofthedance@hotmail.comimg_2020
Четвърти Фолклорен Събор „Арт Мастърс“ – Витоша 2014

понеделник, август 25th, 2014


Приключи Четвъртият Фолклорен Събор „Арт Мастърс“ – Витоша 2014. Прогнозите за дъжд и лошо време не попречиха на ентусиазираните участници да се забавляват и най-вероятно танците и доброто настроение спомогнаха за прекрасното време през изминалия уикенд. Съботния ден премина с много хора, емоции, вкусна скара и слънчево настроение, като до късния следобяд танцьори показваха своите умения на сцената и поляните. Съборът продължи с вихрено фолклорно парти, продължило до късно през нощта. В неделния ден за доброто настроение и фестивалната атмосфера се погрижиха танцьорите от Младежка танцова формация „Майсторите на Танца“ при НЧ „Пробуда“ – с. Драгичево, които закриха Четвъртия Фолклорен Събор „Арт Мастърс“ с темпераментна програма.

На всички участници и гости пожелаваме успехи и усмивки и до нови срещи догодина :-)img_0741 img_1021 img_0987
img_1069 img_1072 img_1090Masters of the Dance на Два фестивала в Сърбия

понеделник, август 18th, 2014

Детската и Младжеката формации на Masters of the Dance при НЧ „Пробуда“ – с. Драгичево взеха участие в два фестивала в нашата съседка Сърбия. От 16 до 18 август малките и големи Майстори на Танца от с. Драгичево гостуваха на гр. Лебане и на курорта Серенски бани в Сърбия. Атрактивните танцьори направиха 2 концерта, като темпераментните им изпълнения обраха овациите на публиката и другите участници.img_0404 img_0409 img_0477
img_0685 img_0577 img_0688


Masters of the Dance и оркестъра на Горан Брегович в Банско

неделя, август 17th, 2014


Професионална танцова формация „Masters of the Dance“ и оркестъра на Горан Брегович Underground направиха съвместно шоу в механа „Чобанов хан“ в зимния курорт Банско. На 16ти август популярните сръбски музиканти и атрактивните Майстори на Танца се погрижиха за веселбата и доброто настроение на гостите в Чобановия хан. Заведението се оказа тясно за всички желаещи да се позабавляват и да се насладят на пъстрата Интернационална програма, а минувачи се трупаха по прозорците, за да зърнат част от шоуто. Темпераментните танци на Masters of the Dance в комбинация с горещите ритми на сръбските музиканти предизвикаха истински фурор сред гостите на механата, като увлякоха всички в кръшни хора.img_2497Masters of the Dance отново на Първенствата по Парашутизъм в Ерден

събота, август 2nd, 2014


За четвърта поредна година Майсторите на Танца имат удоволствието да вземат участие в закриването на Първенствата по Парашутизъм в с. Ерден. И тази година пъстро Интернационално танцово шоу забавлява участниците и гостите на 49тото Открито държавно първенство по парашутизъм и 5ти Открит шампионат на Югоизточна Европа по целно кацане – Монтана 2014. Тридневното състезание не бе изтощило участниците, които до ранни зори танцуваха и пяха заедно с атрактивните Майстори на Танца. С всяка следваща година емоциите и шоуто стават все по зареждащи. Специални благодарности на Ангел и Ани от Ava Flying Center – Монтана за поканата и както винаги чудесното посрещане!


img_0292