NewsНовини » Започват заниманията по Класически Балет за Деца в Люлин

27-08-2014

На 15.09. /понеделник/ започват редовните занимания по Класически балет за деца в Танцовия център „Masters of the Dance“ в кв. Люлин. Адреса на залата е кв. Люлин-център, ул. Архитект Георги Ненов 25, на 5 минути от Метростанция „Люлин“ и магазин „Била“. Тренировки ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 18:00 часа под опитното ръководство на Кристина Александрова.

Кристина Александрова Александрова е висококвалифициран педагог и преподавател по танци. Завършва Държавното Хореографско Училище /в момента Национално училище за танцово изкуство – НУТИ/. Висшето си образование завършва в Академия за Музикално Танцово и Изобразително Изкуство /АМТИИ/ – гр. Пловдив – бакалавър и магистър с професионална квалификация хораограф, педагог и режисьор. В продължение на 23 години работи като артист, солист и балетист в Ансамбъл на Строителните Войски при ГУСВ, а 10 години е и балетмайстор-репетитор в същия ансамбъл. От 1996 до 2012 година е преподавател по танци в Национално Училище за Танцово Изкуство /НУТИ/ – София. Участник и хореограф в редица музикално-танцови продукции на БНТ. Автор е на първия Изпит – Клас-концерт в НУТИ през 2005 год. През 2011 год. е наградена със „Златна лира“ за високи педагогически и творчески постижения от Синдиката на Българските учители. От 2013 година Кристина Александрова е част от семейството на „Masters of the Dance“ като предподавател по Класически Балет и Български Народни Танци за деца и възрастни.

Ако желаете да осигурите на детето си прекрасно отношение и професионално обучение школите на „Masters of the Dance“ са точното място!

За информация и записване можете да се свържете с нас на тел: 0893 490 623 или имейл: mastersofthedance@hotmail.comimg_2020