Корпоративни събития

Искате да впечатлите своите партньори и да им засвидетелствате заслужено внимание, искате да зарадвате своите колеги с едно страхотно фирмено парти, искате да направите презентация или конференция, която да бъде перфектно организирана…

Значи се нуждаете от надежден партньор.

Ние от шоу агенция Art Masters можем да предложим това, в което сме най-добри - оригиналност и внимание към всеки детайл.

Корпоративното събитие е част от Вашата визитка и допълва всичките успехи и резултати на компанията. За да постигне своята цел, събитието се нуждае от подходяща атмосфера, добра организация, и акцент, който да го отличи.


Art Masters предлага организиране на:

Коктейли

Презентации и конференции

Посрещане на делегации

Промоции

Тематични партита

Бизнес партита

ТиймбилдингМожем да започнем организацията от създаване на концепцията до пълното и изпълнение. За всеки наш клиент се грижи организатор от Art Masters, който координира всичко, свързано със събитието. По този начин Вие комуникирате и координирате изпълнението с един човек и не губите време.

 Всяко събитие има различен обхват, времетраене и цели. Art Masters се стреми да предлага индивидуални решения според Вашите желания и бюджет. Затова вие няма да намерите тук един дълъг ценоразпис за услугите и „грамажа” им. Услугите, предлагани от нас са на цени, които гарантират качеството им. Всяка, предложена от нас оферта , е съобразена с изискванията на клиентите ни и параметрите на организираното събитие.


Може да изпратите Вашето запитване през формата тук.

Ние ще Ви изпратим първоначална оферта по запитването. Тази услуга е напълно безплатна и ще бъде изготвена конкретно за Вас.