За нас

Представете си, че Ви очаква важно събитие, което искате да бъде забележително и впечатляващо…

Може да бъде корпоративно събитие, бизнес парти, тържество за специален случай, празник, семейно тържество. Искате присъстващите да се насладят на един грандиозен спектакъл и всеки да си тръгне с усмивка. Всеки да е взел своите минути музика, танц и  изкуство и да го запомни завинаги…

За да преминем ограниченията и да предложим повече от обикновено организиране на събитие, създадохме шоу агенция „Аrt Masters”.

Ние предлагаме отношение към всеки детайл.

„ - Името трябваше да носи някакво послание - знаехме какво можем и искахме името да носи стила ни - нещо, което сме и към което се стремим. Затова избрахме да бъдем “masters” - майстори. И тъй като винаги бягаме от рамките, решихме че агенцията не може да се занимава само с танци. Тогава прибавихме и “art” към името, за да обединим всички видове изкуства.”

Шоу агенция „Art Masters” предлага богата и разнообразна гама от шоу програми, готови да задоволят всеки вкус и предпочитания. Вашето положително настроение и незабравими емоции са един приятен ангажимент на нашите водещи, актьори, певци, музиканти, танцьори и организатори. Всички те притежават най-важното - талант и изключително голямо желание да създават добро настроение. За всеки един от нас изкуството е начин на живот и го живеем различно и  уникално с всяко събитие и тържество.


Мечтите винаги се сбъдват…… ние ще се погрижим за това!